• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ön yargılı yaklaşmayın lütfen hamile miyim

betul22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2022
13
2
1
30
Arkadaşlar tüm 3 defa farklı yerlerde gebelik testi yaptırdım hepsi negatif ultrasona da girdim o da negatif adette oldum normalden çok az oldum sırf bunun yüzünden hamile olduğumu düşünüyorum kasıklarımda ve göğüslerm de bıçak sapmalar gibi batma oluyor. Acaba kanda çıkmayan gebelik gibi bir durum olabilir mi ?! Ön yargıyla yaklaşmayın lütfen 2 aydır psikolojim bozuldu

Arkadaşlar tüm 3 defa farklı yerlerde gebelik testi yaptırdım hepsi negatif ultrasona da girdim o da negatif adette oldum normalden çok az oldum sırf bunun yüzünden hamile olduğumu düşünüyorum kasıklarımda ve göğüslerm de bıçak sapmalar gibi batma oluyor. Acaba kanda çıkmayan gebelik gibi bir durum olabilir mi ?! Ön yargıyla yaklaşmayın lütfen 2 aydır psikolojim bozuldu
Tüm yazdıklarınıza bakarak : Hamile değilsiniz .

Değilsin kesine kesin

Hamile değilsiniz

Bakın önyargıyla yaklaşmayın diyorsunuz çok güzel ancak yazdıklarınızın kendiniz farkında mısınız ? Ultrasona bile girmişsiniz gözlerinizle gördüğünüze değil sosyal medyadan gelecek yorumlara mı bel bağlıyorsunuz ?

Hamile olmadığına inanman için vahiy gelmesini falan mı bekliyosun ?

Anne olmayi bu kadar abartip psikolojinizi bozmayin ya akisina birakin biraz

Asıl sorum kanda çıkmayan gebelik olabilir miydi doktorun baktığı ultrason makinesi çok dandik duruyordu
Hamile değilsiniz. Size tavsiyem bilinçlenmeden sevişmeyin, özellikle de ruh sağlığınız için.

Acaba hamile miyim stresiyle kendinizi yiyip bitiriyorsunuz sonra.

Asıl sorum kanda çıkmayan gebelik olabilir miydi doktorun baktığı ultrason makinesi çok dandik duruyordu
Üzgünüm ama hamile değilsin lütfen artık İnan hamile olsan kesinlikle kanda çıkar değerlerin yükselir , kanda yok ultrasonda yok , hamilelik nasıl birşey bilmiyorsun sanırım o yüzden halen hamile miyim diye soruyorsun psikolojini de kendi kendine bozuyorsun hamile değilsin inan ve artık psikolojini bozma .kasık batması çok oluyor demişsin vs ,benimde kasık sancısı yüzünden acillik olduğum durumlar oldu ama hamile değilim .Eğer hamilelik istiyorsan allahım inşallah nasip eder 🙏🏻

Bilime inanmayan birine ne anlatabiliriz. Hâlâ daha hamile oldugumu düşünüyorum diyorsunuz. Evet hamilesiniz, allah anali babali büyütsün.

Back