- 7 Mart 2007
- 1.509
- 3
- 42
- Konu Sahibi baxsx_belasxix
bir arkadaş demişki sen ve senin gibiler yaşamış ama biz yaşamadık ne demek bu yaşayanlara farklı gözlemi bakıyorsunuz ne kadar saçma ben genelleme yapmak istemiyorum ama illaki arada nişan söz evlilik olması önemli değil cinsellik bir güdüdür birden oluşur ve gelişir sevmek dokunmaktır hissetmektir bunu bazılarımız fazla bazılarımız az yaşar o ayar kişiye tabiyatına ve prensipleriyle alakalıdır bence birtakım şeyler yaşanmalı az veya cok ten uyumu diye birşey var hukukta şiddetli geçimsizliğin büyük bir kısmını cinsellik kaplar evliyken bile yatak bittimi sorunlar başlar o yüzden ve ne olursa olsun erkegin doğasında vardır bu sevdiği kıza dokunmak onu öpmek arzulamak ha yoksa erkekte böyle bir durum bence buda bir psikolojik sorundur kadınlarımız neden yine genelleme yapmıyorum yatak konusunda soguktur yada bir çoğu orgazmı tatmaz hep tabular yüzünden ayıp günah olmaz ortada kalırız cinsellik demek illaki o işin olması demek değildir dokunmakta güzel bir bakışta bir konuşmada insanda bir takım şeyleri tatmin eder
ne güzel yazmışsın yaa eline agzina saglik.