Ön muhasebede çalışmak istiyorum.Deneyim ve önerilerilerinizi paylaşır mısınız ?

AnGeL3432

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
370
250
648
35
arkadaşlar bilgisayar programcılığı ön lisans proogramından yeni mezun oldum. artık işe bi yerden başlamam gerekiyor. bir dönem mağazacılık yaptım ve onun haricinde hiç iş tecrübem yok. bölümüm dışında iş yapmak istiyorum ve bu aralar muhasebeye takmış durumdayım...
ön muhasebe bölümünde çalışan ve ön muhasebe bölümü hakkında bilgisi olan varsa bana yardım edebilir mi? .... bu alana başvurular yapsam ne kadar şansım olur ? (okulda düşük seviyede muhasebe bilgilerini göstermişlerdi) bu bölüme girmek kolay mı ? illede muhasebe çıkışlımı olmak gerekir ?

Şimdiden teşekkür ederim =)

genelde işletme muhasebe çıkışlılar tercih ediliyor muhasebe alanında çalışmak istiyosan genel muhasebe alanında kendini geliştirmeyi hedeflersen daha iyi olur genel muhasebeyi öğrendikten sonra heryerde iş bulabilirsin istedikten sonra herşeyi yapabiliyo insan ön muhasebe işe alımda şansın olur bence

yasgo cevabın için saol......

evet aklımda şu ismek kursları var eylüldeymiş kayıtlar .... bugün 3 yere ön muhasebeye cv yolladım..... dediğin gibiyse şansım yok ozmn :26:

canım sanırım ist. yaşıyorsun. Genel muhasebenin yanında bilgisayarlı muhasebe de istiyorlar şirketler gerçi her şirketin kendi kullandığı prog türü farklı oluyor... Güzel bir cv hazırlamak çok önemli hatta önce tanıdık bir yer bulup ufakta olsa staj anlamlı çalışman bile güzel bir başlangıç olur...

evet istanbuldayım. Genel muhasebe ögrensem yeterli. Dedigin gibi her şirketin farklı oluyor. Evet cv mde deneyim çok önemli. Her bölüm, her alan icin ne kadar çok deneyimin varsa okadar avantajlısın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…