• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ön muhasebeciler ve genel muhasebeciler :))))

minseo

𝑬.🌾🤍
Pro Üye
5 Mart 2013
23.551
44.678
798
kızlar maliye bölümünde okuyorum ve nok sertifikalı uzman netsis sertifikası alıcam içeriğinde ön muhasebe,genel muhasebe,banka kayıtları,finans yönetimi,netsis genel yönetim vb. bir çok konu hakkındauygulamalı olarak eğitim alıcam.
içinizde bu sertifikaya sahip olup faydalarını göreniniz var mı?
netsis bilen ve çalışan?
cevaplarınızı bekliyorum
:8:
ayrıca yazın izmirde stajyer arayan varsa ben seve seve çalışırım :1:

Eğitim almanın mutlaka etkisi olur.Netsisin yaygın bir kullanım alanı var.
Eğer imkanın olursa SAP içinde kursa gitmeni yada sap kullanan bir firmada 3 e 5 e bakmadan çalışmanı tavsiye ederim.Başarılar

Eğitim almanın mutlaka etkisi olur.Netsisin yaygın bir kullanım alanı var.
Eğer imkanın olursa SAP içinde kursa gitmeni yada sap kullanan bir firmada 3 e 5 e bakmadan çalışmanı tavsiye ederim.Başarılar[/QUOTE

sap hakkında bi bilgim yok ama netsisi alıcam :) amacım para değil zaten düzgün bi yerde tecrübe kazanabilmek :) tavsiyeniz için teşekkür ederim
:10:

Birşey değil.SAP dünya çapında tanınmış en yaygın programdır.Kurumsal olarak niteleyebileceğin bütün firmalar kullanmaktadır.Eğer iş ilanlarını takip edersen hep SAP kullanan tanımlamasıyla karşılaşırsın.

Buarada benimde İzmire gelme ihtimalim var oralarda muhasebe mali müşavirlik ve ilgili meslekler ne durumda.

Birşey değil.SAP dünya çapında tanınmış en yaygın programdır.Kurumsal olarak niteleyebileceğin bütün firmalar kullanmaktadır.Eğer iş ilanlarını takip edersen hep SAP kullanan tanımlamasıyla karşılaşırsın.

Buarada benimde İzmire gelme ihtimalim var oralarda muhasebe mali müşavirlik ve ilgili meslekler ne durumda.

izmir büyükşehir olduğu için her köşe başında bi muhasebeci görmeniz mümkün
yani gelişmiş bi durumda aynı şekilde şirketler,fabrikalar,ofisler iş bulma oranı yüksek tecrübeli kişiler için

Back