Nişanı olmak üzere iken bozulmuştu karşı tarafın ailesi için yüklü miktarda kredi çekmek istemesi ise... On yıllık bir arkadaşım vardı olan bir sebepten ötürü artık onunla arkadaşlığımi devam ettirmemeye karar vermiştim. Çünkü farkında olarak ya da olmayarak benimle dalga geçiyor nişanlanacagim kişiyle dalga geçiyor laf atıyor iğneliyor azarlıyordu ben de artık onunla arkadaşlığımi ekşisi kadar yakın bir şekilde devam ettirmek istemedim. Ama onun hiç bir alakası olmadığı halde nişanlanmak istediğim kişiyi eklemişti ve ayrıldıktan sonra da çıkarmadı. (Ben zaten ayrıldığımda perişandim. Yataktaydim. Onun da o gün resmi nikahı vardı. Ama yataktan çıkacak halim yoktu ki resmi nikahına gideyim. ) Bir gün görünce çok kötü oldum o kişiyi çıkarır misin diye rica ettim. Anlayış istiyorum dedim ama sonra arkadaşım dediğim kişi bana birden çok ağır hakaretler etti. Onun mutluluğunu kıskandığımı cekemedigimi hastalıklı olduğumu beni terk eden kişinin de benim gevrek yüzümü gördüğünü benden kurtulduğunu bencil olduğumu onu çekrmediğim için resmi nikahına gitmediğimi oni mutlu girmek istemediğimi, yok evlenmek için bir yerimi yirttigimi basaramadigimi o mutlu olunca da cekemedigimi iddia etti durdu vs. Ve daha ağır hakaretler yazdı durdu.
Ben de yazmak istedim çünkü sürekli dalga geçiyordu. Sürekli altınları ile Bilmem neyi ile nişanlısının buna gönderdiği para ile övünup duruyordu. Sürekli karşı tarafın getirdiği çeyizle yok eviyke Bilmem neyiyle. Onun hayatını asla ve asla kıskanmadım. Kıskanılacak bir durumu yok. Niceliksel de baksan niteliksel de baksan benim hayatımın zerresini ona tercih etmem. Geçen yıl her an polis beni götürecek korkusu halindeydi... malum sebeplerden dolayı. Evlendiği zaman tek başarısı paralı biri ile evlenmek ve benim onu kıskandığımı iddia ediyor ben bencilmisim. Bunu buraya yazmak istemezdim ama ben mi garibim merak ettim. Ne nişanlısı ne hayatı zerre umrumda değil. Eylül de atanıyorum öğretmenim. Tamam nisanlamak istedim evlenmek istedim ama para için değil sadece sevdiğim için. Olmadı. Olmadığı da çok hayırlı oldu çok şükür ki kurtuldum hatta o iki insandan da kurtuldum buna çok şükrediyorum ama fikrinizi almak istedim.
Ben de yazmak istedim çünkü sürekli dalga geçiyordu. Sürekli altınları ile Bilmem neyi ile nişanlısının buna gönderdiği para ile övünup duruyordu. Sürekli karşı tarafın getirdiği çeyizle yok eviyke Bilmem neyiyle. Onun hayatını asla ve asla kıskanmadım. Kıskanılacak bir durumu yok. Niceliksel de baksan niteliksel de baksan benim hayatımın zerresini ona tercih etmem. Geçen yıl her an polis beni götürecek korkusu halindeydi... malum sebeplerden dolayı. Evlendiği zaman tek başarısı paralı biri ile evlenmek ve benim onu kıskandığımı iddia ediyor ben bencilmisim. Bunu buraya yazmak istemezdim ama ben mi garibim merak ettim. Ne nişanlısı ne hayatı zerre umrumda değil. Eylül de atanıyorum öğretmenim. Tamam nisanlamak istedim evlenmek istedim ama para için değil sadece sevdiğim için. Olmadı. Olmadığı da çok hayırlı oldu çok şükür ki kurtuldum hatta o iki insandan da kurtuldum buna çok şükrediyorum ama fikrinizi almak istedim.