• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ön iki dişimde seyreklik var hangi tedavi uygundur bakar mısınız ?

shsh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
4
0
36
Bartın
Arkadaşlar ön iki dişim arası açık dişlerimin şekli düzdün ama ön iki diş seyrek ben 4 dişimi lamina kaplama , zirkenyum veyaa lazer kaplama düşünüyorum . Hangisini önerirsiniz ? Fiyat olarak tedavileri ne düzeydedir ? Sakarya'da yaşıyorum , özel bir muayane de yaptırmayı düşünüyorum ? Fiyat ve tedavi süreci ile ilgili yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler kızlar .

Son olarak 4 dişime yapılan işlemi 300 tl ile falan karşılayabilir miyim ki ?

Son düzenleme:
Sadece 2 dişinin arası açık ise, estetik dolgu yaptırabilirsin. Çok uygun fiyatlı olur, hemde dişine zarar gelmemiş olur. Laminete düşünürsen diş başına 250€ civarı canım.

cevabın için teşekkür canım .
Estetik dolgu dediğin lazerle yapılan mı oluyor onun fiyatı nedir ? Bide iki diş arasında boşluk var arası doldurulduğunda görüntü iyi olur mu ki ?

Lamina kaplama 250£ demissin çok fazla geldi bana benim gidiceğim doktorun mesela dolgu fiyatı 40 falan , her sorunda ona gittiğimiz için uygun fiyatlar vericeğini sanıyorum .

Son düzenleme:
Evet lazerle yapılan dolgudan bahsediyorum. Benim dişlerimde hem laminate var, hemde estetik dolgu. Alt 2 dişim gerideydi, öne çekmek için dolduruldu. Kendi dişim gibi duruyor şimdi. Açtığım konudan görebilirsn.
Tabi senin dişlerin büyüklüğünü bilemediğimden, yinede aradaki boşluk çirkin olacağını sanmıyorum.Benim yamuk dişlerimi yola getirdiğine göre. Fiyat olarak bilmiyorum, çünkü ben laminate yaptırdığımdan onlara ücret almamıştı. Toplu para ödemiştim. Ama pahalı olduğunu sanmam.

Back