- Konu Sahibi BlondeLolita
-
Merhaba arkadaşlar.. Dişlerimin şeklinden, renginden, her şeyinden memnununm ancak sadece ön iki dişim aralıklı :gitme:
Küçüklüğümden beri bu böyle ancak artık rahatsız oluyorum. Acaba sadece ön iki diş için siş teli taktırabilir miyim? Yani sadece ikisine oluyor mu? Oluyor diye biliyorum ama bana yardımcı olursanız çok sevinirim :/ Ve de fiyatı çok uçuk mudur ki? mafoldumben
Ayy ne güzel :) Peki 25 yaşında kaç sene sürdü tedavisi?
canım 18 yaşımdayken 1 seneden birazcık fazla kullandım, bitti tedavim. (dişlerimin bazıları çok küçük olduğu için dolgu yaptılar , onlardan da çok memnunum.)
verilen sabitleme apareyini (damaklık yani) düzenli kullanmadığım için dişlerim çok hafif aralanmaya başladı. 2009 temmuzda tekrar takıldı. o da 1 sene sürdü (bu kez önce altı bitirdiler,sonra üste taktılar) eylül-ekim gibi bitti işte ve çok mutluyum artık.
benim sadece ön dişlerim aralıklı değildi. ama yaptırmaya değiyor kesinlikle
tel tedavisi yptırmak istersen eğer alt üst taktırman gerekirüst dişlerle alt dişlerin ilişkisi bozulacağı iin hepsin etakılması lazım .. eğer dolgu yaptırmak istersen dolgu zamanla düşebilir rengi değişir yani ilk yapıldığı zamnalr çok memnun kalırsın ama kalıı bir tedavi değil
arada bir yenilenmesi gerekir..
porselen yaptırabilrin ama normal porselen değil zirkonyum öneriyorum.. normal porselen ile arasındaki fark porselenin içinde metal var zirkonyumun ise beyaz bir madde..içinde metal olmadığı için ışığı yansıtabiliyor ve doğal dişten ayrılmıyor.. diş hekimi asistanı olduğuj için bu bilgilere sahibim eşimde diş hekimi istediğin zaman soru yazabilirsiniz özelden..
cnm bnm dişlerimde ayrık.doktora gittiğimde çene yapım büyük ağız yapım küçük olduğu için ayrık oluştuğunu söyledi.tel taksan bile bi kaç ay sonra dişler tekrar eski haline döner demişti.ben porselen düşünüorum mesela ama yirmi yaşında olmama rağmen yirmilk dişlerim çıkmadı,onların çıkmasını bekliorum çokta rahatsız olduğum söylenemez zaten.bakalım beklioruz 20 lik dişleri:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?