Gebeliğe Hazırlık On iki aydır doğal yolla gebelik oluşmadı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
16. Gun hemen koyulmastimi .. saatler geçtikçe koyu test bile siliniyor o an değerlendirilmesi lazim.. bakınca soluk görünüyor.
Evet dedigim gibi en koyu hali 16.gun oldu testler bekledikce koyulugunu kaybediyor resimdeki gibi

Eklentiler

• IMG20211003155142.jpg
    60,7 KB · Görüntüleme: 38
O da işinden izin alabildiginde gidecek kontrollere

merhaba eşiniz eğer sadece bir gün izin alabiliyor ise 3-4 gün ilişki perhizi ile gitsin doktora tavsiyem.
yoksa tekrar izin almak durumunda kalınıyor. sperm testi için doktor perhiz istiyor.

merhaba eşiniz eğer sadece bir gün izin alabiliyor ise 3-4 gün ilişki perhizi ile gitsin doktora tavsiyem.
yoksa tekrar izin almak durumunda kalınıyor. sperm testi için doktor perhiz istiyor.
Oyle miymiş bilgilendirdiginiz icin teşekkür ederim hazirlikli gidelim o zaman

Benim ovulasyon testini kullandığım ay pik yaptığında damlattıktan sonra T çizgisi hemen belirmişti ve o an kesinlikle C'den koyuydu. Birkaç saat sonra baktığımda hafif silik olmuştu ama ben ilk an koyu gördüğüm için o günün yumurtlama günü olduğundan emindim. Sizin de 16 büyük ihtimalle yumurtlama günüydü gibi gözüküyor. 16. günden itibaren 14 gün sonra adet olursanız bu durum daha da netleşir.

Ben de 13 aylık evliyim benim de olmuyor hormon testi yaptım tsh ve prolaktin yüksek çıktı endokrin e yönlendirdi henüz gitmedim aşırı yüksek değildi gitmek istemiyorum testere dişli aslan pençesine başladım hormon dengeliyormuş 1 ay kullanıcam hayırlısı bakalım

Hayırlısı olsun inşallah guzel haberler alırız

instagramda minnak kurabiyeler var orayı takip edin orda pozisyonlar var gebeliği kolaylaştıran bi bakın isterseniz ve bitkisel tamamen doğal olan c life alıp kullanın bi isterseniz

Bat 7 gün kaldi böyle gidiyor test yorumlayabilir misiniz kizlar anlamadim siliklesmedi

Eklentiler

• IMG20211010160903.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…