Kızlar selam 2 defa farklı diş doktoruna gittim benim ön dişim yani nasıl desem langur lungur bi sallanma değilde dilimle oynadığımda tık tık ediyor. Ve diğerine göre çokk azz bi milim farkla daha uzun duruyor(eskiden böyle değildi) Ve bende tik gibi birşey oldu oynuyorum resmen sürekli, sanki oynuyorda yerine oturmuyor gibi falan hissediyorum.
Hekime söyledim dişime vurdu ağrı var mı dedi fazla yok dedim, bi sorun yok sana öyle gelmiş dedi. Başka bi doktorda röntgen çekildi birşey demedi oda. Korkuyorum bu diş düşer mi öyle olsa röntgen de vs anlaşılırdı sanırım. diş eti kanama sorunum vs yok sağlamlaşması için yapabileceğim bildiğiniz birşey var mı acaba herhangi vitamin yiyecek vs
Hekime söyledim dişime vurdu ağrı var mı dedi fazla yok dedim, bi sorun yok sana öyle gelmiş dedi. Başka bi doktorda röntgen çekildi birşey demedi oda. Korkuyorum bu diş düşer mi öyle olsa röntgen de vs anlaşılırdı sanırım. diş eti kanama sorunum vs yok sağlamlaşması için yapabileceğim bildiğiniz birşey var mı acaba herhangi vitamin yiyecek vs