Omuzlarım

YesilMercimek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
651
4
Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var
Benim omuzlarımda 3 seneden beri sivilceler var. Kaç kere doktora gittim ilaçları kullandım ama geçmedi. İlaçlar daha beter etti,bu sene sivilceler azaldı ama hep izleri kaldı ve ben bunalımdayım açık giyinemiyorum görünmesin diye bazen giysemde sanki herkes bana bakıyormuş gibi geliyor bikini giyerken de çok utanıyorum ne olur kısa sürede etki edecek yöntemleriniz varsa yardım edin genç yaşta tek derdim bu

benimde öyle bi derdim var omuzlarımda sarımsı lekeler var ilaç süremiyorum ne olur ne olmaz çekiniyorum böyle bi konuda bilgilendirenler olur umarım

bende kahverengi kırmızı lekeler erkek arkadasımda ilk defa yaz günü gelecek mayısın sonunda ben bu manzarayı görsün istemiyrum oof :2:

canım eğer sivilceler sönükse ölü deriyi atmak için hafif hafif kesele oraları izler geçer ama hala sönmemişse dokunma normal beyaz veya kükürtlü sabunla lifle ovala sivilceleri kurutur

ben bunun için kaç kere doktora gittim yüzümdeki sivilceler için ilaç kullanırken geçmişti ama sonra yine çıktı yaz geldiği zaman daha da çoğalıyo.doktor sıcaklardan die gönderiyo krem verdi ama nafilee ( inşallah bi yolu bulunurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…