iyi günler ben yeni üyeyim yardımınıza ihtiyacım var. benim üst kolumda ve omuzlarımda ince uzun sık tüyler var. bunu yaşayan varmı aranızda yoksa sadece bende mi böyle. bu yüzden depresyona girdim. lütfen yardım edin..
bilemiyorum inşallah hormonaldir. en azından bir tedavisi var. ya genetikse diye düşünüyorum. annem de tüylü ama üst kolunda üst bacağında falan tüy yok bende ise neredeyse her yerimde var. bnde normal olmak istiyorum artık bıktım....
benim var oradakiler ince tüy gibi ama çok da sık olamamkla beraber siyah olduğu için görünür. Kollarımı aldığım zaman omuz hizasındn alırım bep lazere başlıcam en kısa zamanda bıktım.
ben alamıyorum sire alerjim var bir de aldıkça daha da çoğalıp sertleşmez mi. off ne yapacağım ben. bir de hamilelikte tüylenmemde artş oldu artık önüne geçemiyorum çok çaresizim...
bence bu kadar kafana takma. emin ol bizdeki bu kıl tüyü bizim kadar karşı taraf fark etmiyor:) kendimize yakından didik didik bakıyoruz. yinede birşeyler yapmak istiyorum dersen tüy sarartıcı kullanabilirsin
bende de var tatlım yıllardır uğraşıyorum lazere başlamak istiyorum artık ama çok pahalı
bir müddet daha böyle idare etmem gerekecek böyle olanda çok insan var ayrıca
yalnız değiliz yani ama keşke hiç böyle bir problem olmasaydı hayatımızda
daha güzel olurdu tabii
evet canım keşke böyle bir sorun olmasaydı ama benim sorunum çok ciddi boşanmanın eşiğindeyim. eşimin benden soğuduğunu görüyorum artık bir de 3 haftalık bebeğim var bir de 6 yaşında oğlum var ne yapacağımı şaşırdım gece gündüz uyku uyumuyorum..
ben de büyük problemler yaşıyorum seninle aynı durumdayım
şu an kopmak üzereyiz kıldan tüyden sbeplerle başımıza gelene bak
kendisi ufak ama derdi çok çok büyük maalesef
bir kılın insanın hayatını bu kadar değiştireceğini hiç düşünmezdim. ne yapacağımı bilemiyorum her yerimde tüy var şimdi onları almak bile içimden gelmiyor hemen uzuyor. benimki hem hormonal hem ırsi galiba
bana pko teşhisi kondu fakat ialç kullanamıyorum bebeğimi emzirdiğim için. ama psikolojim bozulduğu için sütüm de azaldı. ahh şu tüyler kendiliğinden dökülse ne olurdu...