- 8 Mart 2013
- 600
- 194
-
- Konu Sahibi JamesMoriarty
Merhaba geçmiş olsun, bu yalnızca kozmetik bir sorun olmayabilir. Bir endokrin uzmanından randevu alın sivilce şikayetinizi de bildirin ayrıca androjen hormonunuza bakılsın özellikle dhea so4 hormonunuza bakılsınBenim yaklaşık 1.5 - 2 yıldır sırtımda omuzlarımda hatta popomda bile sivilceler var ne denediysem geçmedi kremler tuz deniz tuzları pudra artık iyice moralimi bozmaya basladı yüzümde falan yok hiç nerden çıkıyo bunlar anlamadım hicbisey giyemiyorum yazınBirde acıyo içi dolu sivilcelerin kist gibi sanki acı veriyo roaccutane gibi ilaçlar kullanmak istemiyorum çok yan etkisi varmış eğer aynı sorunu yaşadıysanız ve bildiğiniz bi yöntem varsa söyler misiniz
Konuyu açalı bi süre olmuş malesef ne denediysem hala geçmedi onlarla yaşamaya alıştımMerhaba geçmiş olsun, bu yalnızca kozmetik bir sorun olmayabilir. Bir endokrin uzmanından randevu alın sivilce şikayetinizi de bildirin ayrıca androjen hormonunuza bakılsın özellikle dhea so4 hormonunuza bakılsın
Geçmiş olsun karaciğere ciddi baskı yapıyor o sivilce ilaçları haklısınız bünye kaldırmaz. Tez vakitte sağlığınıza kavuşmanız dileğimle.Konuyu açalı bi süre olmuş malesef ne denediysem hala geçmedi onlarla yaşamaya alıştımCildiyeye gittim hatta şehrimdeki en iyi doktora ve sadece göz ucuyla bakıp roaccutane başlıycaz dedi. Başlamadım o ilacı kaldıracak bi bünye göremiyorum kendimde malesef hiç öyle test falan yapmadı yani hormondur kandır her neyse paramla rezil oldum yani. Tekrar bi doktora gidip dediğiniz testleri istemeyi düşünüyorum teşekkür ederim