Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz kime oldunuzbenim doktorum aralarında fark olmadığını söylemişti.hiçbir doktor kendini riske atmak istemez ki...mutlaka iyidir.
Doktorum bana mentor ve euro sİlİkon marka protezlerİn aynı olduĞunu sÖyledİ ama ben pek bİŞe bulamadım bana euro sİlİkon takıldı bunun hakkında bİlgİ sahİbİ olan varmı
Ben Dr.Tuğrul Turan'a ameliyat oldum,İstanbul'da.Açıkcası hangi marka taktığını bile sorgulamadım.Sadece kasüstü,350 cc,high profile,yuvarlak,cohesive jel takıldığını biliyorum:) Bir de benim için önemli olan genel anastezi almamaktı,sedasyon ile oldum.
genelde genel anestezi altında yapılıyo cünkü amelyt sonrası ilk günki agrıları daha hafif geciriyorz bu sayede
Şu an durumunuz nasıl ameliyat sonrasıbnm doktorum mentor la esdeger demişti kalite olarak bi fark yok aralarnda demişti..mentor ya da bunu kullanıomuş zaten..için rahat olsun yani
Şu an durumunuz nasılcanım ben yeni ameliyat oldum. hastahanede protezleri getiren çocuğa bunlar ne dedim o da eurosilikon dedi.o ne ya dedim ben mentor diye biliyordum dedim. oda, yok yok aynı mekak etme eurosilikon mentor dedi. aynıymış yani. belki yan sanayisi olabilir.
Ameliyat sonrası durumunuz nasılşekerim, sedasyon nasıl bişey? Ben de genel anestezi olmak istemiyorum da. Bunu tercih edebiliyor muyuz?