Nöroşirürji Omurilik daralması

hanunum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
65
1
kızlar kayınvalıdemın sureklı belı agrıyodu doktora gıttı once bel kayması dendı sonrada omurılık daralması dendı.amelıyat olcak. ama korkuyoruz bana acıl bılgı verırmısınız.

Öncelikle çok geçmiş olsun..
Bildiğim kadarıyla omurilik daralması(spinal stenoz) ameliyat dışında tamamen düzelmez.
Ancak spinal stenoz rahatsızlığı olan hastalar için birkaç egzersiz önerebilirim,hastanın rahatlaması açısından.
a.s.
(alıntıdır)

benım kayınvaldem de aynı hastalıktan sıkayetcıvede hem bel hemıde boyundan gecen gun doktora gıttı ve doktor cok acıl emar ıstemıs ve sonuc cıkar cıkmaz mutlaka benı bul hastanede demıs emar sonucunu alıp doktora gıttıgınde cok acıl amelıyat gerek demıs eger olmam ben amelıyat dersen sonun boyundan asagıya felc olursun demıs ve kayınvaldem dekı sıkayetın bırıde beldekı fıtık omurılıgı curutmeye baslamıs ayın 2 de amelıyatı var acıl sıfalar versın kayınvaldenıze rabbim

merhabalar
benim kayınvalidemde de aynı rahatsızlıktan var
siz ameliyat oldunuzmu
nasıl oldu acaba

mrb kayın valıdeme once kesın amelıyat dedıler bız baska doktora goturduk oda once egzersız ılac tedavısı yapalım amelıyat en son asamada olur zaten amelıyattan sonrada bu agrılar olur tamamen gecmez dedı.sızde bıkac doktora goturun butun teknıklerden sonra amelıyatı dusunun

Bizde 2 tane doktora götürdük ikiside ameliyattan başka yolu yok dedi. İlaç bile vermiyorlar.Hastamızdı 20 gündür çok kötü hiç bir iyileşme olmadı. Sanırım ameliyat olacak ama çok korkuyorum.

bugun kayınvalıdem fızık tedavı merkezındekı doktora muayeneye gıdcek.sızde gıtsenız.doktor eger yarın felc olursun derlerse amelıyatı kabul et demestı.dur bakalım doktorlara guvenılecegı kalmadı bızım 4.doktor amelıyat degıl dedı.1.bel kayması yarın amelıyat,2.sı bel kayması 1,2ay ıcınde amelıyat,3.su omurılık daralması amelıyat,4.su daralma ama amelıyat olma dedı,5.ne dıcek bugun bellı olur.

Allah herkese acil şifalar versin.
Annemdede hem daralma hemde fıtık var Alanyada yaşıyoruz Antalyada bi dr tavsiye ettiler blokaj diye bi yöntemle durdurduğunu iddia ediyodu. Özel yerine gittik 2 işlem yaptı sonrada ameliyat dedi bi dra daha gitmiştik oda ameliyat demişti ama antalyadaki dr hakkında ii şeyler duyduğumuzdan ona yaptırdık ameliyatı 6 ay oldu annemi ameliyattan sonra kaybetme riskiyle karşı karşıya kaldık O tehlikeyi atlattı ama maalesef iyileşmedi omirilik daralması devam ediyor fıtıklarıda duruyo fıtık tekrar olabilirmiş dedi yeni gittiğimiz dr annemin sağ ayağı sürekli uyuşuk maalesef annemde olumlu yönde hiç bi değişim olmadı aksine kötüledi Dr seçiminiz iyi yapın imkanlarınızı zorlayın gidebileceğiniz yerlere gidin sonra benim gibi pişmanlık duymayın unutmadan yeni gittiğimiz dr da ameliyat dedi ne yapacağımızı şaşırdık çok korkuyoruz
Allah hepimizin şifasını versin iyi dr lara rast getirsin

öncelikle gecmıs olsun canım.çok uzuldum internette beyincerrahi diye bi ste var oraya gir bi hastaneneın stesi.ANKARADA HASTANE SADECE BU HASTALIKLA ILGILENIYOR.BEN ARAYIP KONUSMUSTUM AMELIYAT KAPALI BI YONTEM VE HIC RISK YOKUS.ARYIN KONUSUN SIZDEN FILMLERI ISTEYIP BAKIP SONRA CAGIRIYOR.ZATEN DOKTOR ARAYIP KONUSUYO.MUTLAKA ARAYINÇGECMIS OLSUN.

Çok sağol. Kayınvalidene de tüm hastalarada Allah şifa versin.
Op.Dr. Kerem Bıkmaz diye bi dr un adı geçiyor orayımı diyorsun ? Adresi yazman yasak değilse yazarsan sevinirim bu drun olduğu hastane İstanbulda çünkü.

Son düzenleme:

numarayı alıp Önce konusun Çok guzel ılgılenıyolar

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun zamandır yazan olmamış. Benim babamda aynı rahatsızlık var. Doktor ameliyat demiş. Sizin kayınvalideniz nasıl oldu. Ameliyat yaptırdınızmı. Bilgi verirseniz sevinirim.

evet bendede aynı .bel kayması ve omurilik daralması ne olacak biliyorum .aynı zamanda da kalp hastasıyım.yani işim bitmiş .eterki allahım hiç birimize çektirmsin,acil şifalar versin inşallahhepimize kardeşlerim

arkadaşlar 3 doktor anneme de bel kayması,bel fıtığı ve daralma var ameliyat dedi. aranızda bu ameliyatı olan yada doktor tavsiye edebilecek varmı?

ben çok araştırmalar sonucu çok iyi dr bularak ameliyat oldum ve dr
um zor başarılı ameliyat geçirdiğimi söylemesine rağmen 21 gündür ağrılarm devam ediyor oturamıyorum ve ameliyat yerim belim kaskatı hareket ettikce bıçak saplanıyor gibi oluyor.böyle sikayetleri olan varmı

merhabala mikro cerrahiyle ameliyat sonrası hala yatıyorum 30 gün oldu oturamıyorum sırt üstü yatamıyorum belim kaskatı sanki birseyler batıyor,içimde süpheler var belimdeki kesik 11,5 cm mikocerrahide daha az kesi oldugunu okudum lütfen arkadaşlar aynı yöntemle ameliyat olanlar sizlerin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum moralim çok bozuk bana yardımcı olurmusunuz lütfennn 30 gündür 6 kutu agrı kesci kullandım sabah, aksam dr,um geçecek ağrı kesiciye devam diyor,nede olsa kimyasal ilaçlar rahatsızlık duyuyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…