Omurga ve kaburgamdaki kemikler

Ama ben zayıf duran bir insan değilim her insanın vücut yapısı farklıdır dışardan baktığınızda anoreksiya gibi duran bir insan değilim BMI indeksim normalin altında değil bu yuzden sağlıksız da değilim merak etmeyin
Öyle diyorsanız öyledir bi tanıdığım 48 kilo civarı boyunuz aynı sayılır çocuk gibi duruyor kilo almak için yırtıyor kendini kemikleriniz neden batıyor olabilir peki zayıf degilsiniz ki dr bile demiş ben ne desem boş

Öyle diyorsanız öyledir bi tanıdığım 48 kilo civarı boyunuz aynı sayılır çocuk gibi duruyor kilo almak için yırtıyor kendini kemikleriniz neden batıyor olabilir peki zayıf degilsiniz ki dr bile demiş ben ne desem boş
Size vucudumun fotografını atsam zayıflıktan kırılmadığımı görürsünüz gerçekten sizi anlıyorum 50 kilo olmanız gerekiyor diyorsunuz ama ha 48 ha 50 ne fark ediyor madem çocuk gibi duruyorsa? Ben doktora ergenlikteyken gitmiştim ve kemik batması olayını sanırım yanlış anlıyorsunuz kaburgalarım batmıyor bana omurgamdaki kemikler oturduğum zaman sandalyeye degdiginde acıyor batmasından kastım bu sizin sandığınız gibi bir şey değil ve size atletizm ve taekwondoyla uğraştığımı eskiden sporcu oldıgumu söylüyorum atletlere bakarsanız coğunun 45-50 kilo civarlarında oldugunu görürsünüz ki onların çoğunun boyu çok daha uzun bu ortada olan bir gerçek

Ablacım dusundugun icin cok sagol ama ben skolyoz dışardan belli olan bir şey diye biliyorum cunku ilk doktora gittigimde de benden mr istememişti sadece kambur durdugum icin lastikli bir korse vermişti benim bir arkadaşımda vardı sag ve sol tarafı eşit durmuyordu skolyozda ve yandan bakıldığında da omurgası s şeklinde gibi duruyordu doktor ona çelik korse taktırmıştı düzelmesi için ve düzelmişti yani çok şükür benimkinin öyle bir şey oldugunu sanmıyorum aslında dik durabildiğimde kemiklerimin de dışarı çok az çıktığını fark ettim fakat mesele dik durabilmeyi alışkanlık haline getirebilmekte işte benim asıl sorunum bu sanırım:)

Rica ederim tatlım,skolyozun boyutları farkldır yeni başlamışsa dışardan pek belli olmaz.
Daha ilerlemiş olanlarda belli olur,aklıma geldiği için dedim mr çektir diye..
Bendede skolyoz çıktı 2 sene önce ama dışardan bakılınca çok belli olmuyor,dik durmak çok önemli bende salıyorum kendimi mesela..

Ablacım aklıma soktun valla ben bunu dert ederim gidip bi öğreneyim cok tesekkur ediyorum <3 ne olur ne olmaz öğrenmekte fayda var cok haklısın
Rica ederim tatlım,skolyozun boyutları farkldır yeni başlamışsa dışardan pek belli olmaz.
Daha ilerlemiş olanlarda belli olur,aklıma geldiği için dedim mr çektir diye..
Bendede skolyoz çıktı 2 sene önce ama dışardan bakılınca çok belli olmuyor,dik durmak çok önemli bende salıyorum kendimi mesela..

X