- 12 Mart 2022
- 4
- 0
- 35
-
- Konu Sahibi Supriselove
Bizim bi tanıdıkta çatlatmıştı. Ama o göğüs kaburgasını çatlattı. 1 ay yatmıştı sonra çalışöaya basladı. 40 yasındaydı. Şimdide iyi galibaHerkese merhaba. Yaklaşık 2 hafta önce kaza sonucu araçtan düşüp omurgami kırdım l12 kemiği diğer bikac tanesinde de çatlaklar var. Doktor ameliyat için bı şey demedi evde yatmamı söyledi. İlk günler dayanılmaz ağrılarim vardı şuan en azından yatarken çok ağrı cekmiyorum ama wc ve yemek için kalkınca devam ediyor ağrılarim. Korse kullanıyorum ayağa kalkınca. Doktor ağrılarım geçse bile hareket etmememi edersem ileride daha büyük sıkıntılar olabileceğini ve ucuz atlattığımi söyledi. şimdi benim merak ettiğim başına gelen var mı ne kadar sürede iyileşti tekrar eski sağlığıma kavuşur muyum kamburluk vs oluşur mudoktor 6 ay dedi ama iyileşme iyileşse bile yanlış kaynama veya çökme sonucu omirilige zarar verme durumları olabiliyormuş çok korkuyorum psikolojim de bozuldu iyice lütfen yardımcı olun. Bu arada 33 yaşındayım çalışıyorum şuan raporluyum
Benim kardeşim motorsiklet kazası geçirdi ve omurgası kırıldı 3 ay oluyo daha yeni toparlıyo çok zorlanmıştik kendi kendine tuvalete gidemiyordu yürüyemiyorum kalkamıyodu bile beline platin atıldııHerkese merhaba. Yaklaşık 2 hafta önce kaza sonucu araçtan düşüp omurgami kırdım l12 kemiği diğer bikac tanesinde de çatlaklar var. Doktor ameliyat için bı şey demedi evde yatmamı söyledi. İlk günler dayanılmaz ağrılarim vardı şuan en azından yatarken çok ağrı cekmiyorum ama wc ve yemek için kalkınca devam ediyor ağrılarim. Korse kullanıyorum ayağa kalkınca. Doktor ağrılarım geçse bile hareket etmememi edersem ileride daha büyük sıkıntılar olabileceğini ve ucuz atlattığımi söyledi. şimdi benim merak ettiğim başına gelen var mı ne kadar sürede iyileşti tekrar eski sağlığıma kavuşur muyum kamburluk vs oluşur mudoktor 6 ay dedi ama iyileşme iyileşse bile yanlış kaynama veya çökme sonucu omirilige zarar verme durumları olabiliyormuş çok korkuyorum psikolojim de bozuldu iyice lütfen yardımcı olun. Bu arada 33 yaşındayım çalışıyorum şuan raporluyum
Kamburluk olmuyoHerkese merhaba. Yaklaşık 2 hafta önce kaza sonucu araçtan düşüp omurgami kırdım l12 kemiği diğer bikac tanesinde de çatlaklar var. Doktor ameliyat için bı şey demedi evde yatmamı söyledi. İlk günler dayanılmaz ağrılarim vardı şuan en azından yatarken çok ağrı cekmiyorum ama wc ve yemek için kalkınca devam ediyor ağrılarim. Korse kullanıyorum ayağa kalkınca. Doktor ağrılarım geçse bile hareket etmememi edersem ileride daha büyük sıkıntılar olabileceğini ve ucuz atlattığımi söyledi. şimdi benim merak ettiğim başına gelen var mı ne kadar sürede iyileşti tekrar eski sağlığıma kavuşur muyum kamburluk vs oluşur mudoktor 6 ay dedi ama iyileşme iyileşse bile yanlış kaynama veya çökme sonucu omirilige zarar verme durumları olabiliyormuş çok korkuyorum psikolojim de bozuldu iyice lütfen yardımcı olun. Bu arada 33 yaşındayım çalışıyorum şuan raporluyum
Çok teşekkür ederim daha iyiyimAllahım en yakın zamanda acil şifalar versin inşallah arkadaşım.
Size de çok geçmiş olsun. Ben de yeni yeni toparlamaya başladım ama ağrılarım devam ediyor halaBenim kardeşim motorsiklet kazası geçirdi ve omurgası kırıldı 3 ay oluyo daha yeni toparlıyo çok zorlanmıştik kendi kendine tuvalete gidemiyordu yürüyemiyorum kalkamıyodu bile beline platin atıldıı
Size de çok geçmiş olsun. Ben de yeni yeni toparlanmaya başladım eskiye nazaran daha iyiyim ama hala ağrılarım oluyoÇok geçmiş olsun , ben de 2 yıl önce düşme sonucu omurgamı kırdım . Yaklaşık 3 ay kadar yattım .Sadece wc ve yemek yemek için Çelik korseyle yataktan kalktım .yatarken sadece sırt üstü yatabiliyordum ,sağa sola dönüp yatamıyordum çok ağrım oluyordu .Kambur falan kalmadım ama korsesiz gezdiğim ilk günler kambur yürüyordum .Dik yürüyünce hafif ağrım oluyordu ,sonra hiç ağrım kalmadı .
Doktorun bana tavsiyesi ağır kaldırma ,ağrın olursa da ağrı kesici iç dedi .Şu an bile en fazla 2-3 kiloluk poşet taşıyorum .
Tekrar çok geçmiş olsun , acil şifalar diliyorum.