• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ömür Gedik'e tepkiler büyüyor: Annelerin memesinden sanane

Evlat kucaga geldiginde ilk anlar kucaginiza alirsinuz ve o cocuk meme aramaya baslar ve yapisir karnini doyurmaya basla ben bu ani yadamak icin 10 cocuk dogururum dedim kizimi ilk emzirdigimde anada sutude kutsaldir evlat emanettir
Anne sutu hakki bile var
Gercektende cok bos bir insan kendisi bana gore hayranlari vardir bilemem saygo duyayim dusuncesine
Ama emzirmeyi yaradan her anaya nasip etsin

bu konu başka birileri tarafından başka platformlarda da tartışılıyor neden acaba ?
Bence çok doğal bi durum, ama her doğal durumu uluorta yapıyomuyuz? ben çat diye açamam kimsenin yanında,kimseninde memesini görmek zorunda değilim. elbette çok güzel ve özel bi durum ona sözüm yok. emzirme örtüleri var çok mantıklı illa göstererek emzirmek şartmı

Ne diye kadina taş atmislar ya ben bile igreniyorum yani misafirlikte filan herkes kadin diye cikarip cor cork "aynen cork cork" sesle emziyor icim kalkiyor oradan ayriliyorum gormek ve duymak mecburiyetinde degiliz -.- ama napican iste desen suc oluyor boyle
Cok kutsal emzirme seyini daha ulu orta yapmasaniz birsey eksilmez aslinda yoksa kimse cocugu ac birakin demiyor

ben bunu yeni görmüşüm,günlerdir internetle alakam yoktu,bir kere bu kadın kim,ne üretmiş ne vermiş bu ülkeye,medyanın şişirdiği bir balon ve böyle abuk sabuk konuşmalarıyla dikkat çeken biri.

yıllar önce de burada bdv de böyle bir konu açılmıştı;ben bir anneyi bebeğini emzirirken gördüğümde hiç memesi yada seks objesi vs...gibi görmüyorum,aklıma bile gelmiyor,anne bebeğini ne güzel emziriyor kutsal birşey yapıyor diyor diyorum,insanlar şaşırmış.

Back
X