Vurmayın artık yav öldü kadinceyiz :)
Valla emzirme güzel ilk 2 yıl anne sütü gerekli vs...tamam da bazı ablalar özellikle misafirlikte falan sırf kadın kadınayiz ne olacak deyip memlukleri lop diye çıkarıp bebeğini emzirmesinler, noluuur
O zaman ben yoktum benim icin şimdi bir kez daha tartışıp banlanacagiz.E bi kere tartıştıydık zaten.
Var hatta onlar yüzünden memelerimden bile soğudum benLap diye çıkaran kadın yok Türkiye'de, lütfen
Var hatta onlar yüzünden memelerimden bile soğudum ben
Vurmayın artık yav öldü kadinceyiz :)
Valla emzirme güzel ilk 2 yıl anne sütü gerekli vs...tamam da bazı ablalar özellikle misafirlikte falan sırf kadın kadınayiz ne olacak deyip memlukleri lop diye çıkarıp bebeğini emzirmesinler, noluuur
Ben hala alışamadım depim.ayrica ne anneliği ne de emzirmeyi kutsal olarak niteleyemiyorum ben.Ben arkadaşlardan alıştım Kadiş ama sokakta falan görüyorum bazen o tuhafıma gidiyor...
Yukarıda eklenen foto mesela ayy ne kadan doğal nefis diyemiyorum...
Ben hala alışamadım depim.ayrica ne anneliği ne de emzirmeyi kutsal olarak niteleyemiyorum ben.
Ama emzireyim diye hoop diye memeyi çıkarmak sohbet ederken o memenin orada açık durması çok garip ya :)))Bence de değil, ama kimi çocuk düşkün oluyor mesela annesi habire bir başka odaya geçmesi zor olabilir. Yakın arkadaşım ise çekinmesine gerek yok. İlk başlarda tuhaf geliyordu bana da ama sonra alıştım.
Ama emzireyim diye hoop diye memeyi çıkarmak sohbet ederken o memenin orada açık durması çok garip ya :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?