- 23 Şubat 2018
- 914
- 1.436
- 63
- Konu Sahibi renkliistop
-
Aldatıyor ve seni uzuyor ise ayrılacak ve kendi ayakların üzerinde duracaksın.
Neden boşanmıyorsunuz?
Neden boşanmıyorsunuz?
Demekki aranızda sevgi,saygı, güven bitmiş nereye kadar çekeceksin?Öyle bir durum yok ama hep bir teyakkuz da olma hali çok yıprattı beni
Bu çok büyük bir karar olur benim için.sanırım bu kararımın altını doldurabilecek hayatımın geri kalan kısmında zorlandığım anlarda “yapmak zorundaydım ve yaptım” diyebilceğim şekilde dolu hissedememk belki de..
Sizi mutsuz eden şeyleri çok güzel sıralamışsınız. Neden hayatınızdan bu adamı ve getirdiği mutsuzlukları çıkarmak bu kadar zor. Adam zaten sizle değil başka kadınların bedeniyle ilgili gidip bu ilgisini eyleme dönüştürse ne farkedecek. Eşim bana her dokundugunda acaba başkasını mı hayal ediyor düşüncesi her defasında zaten buna eşdeğer değil mi?
Çok üzgünüm sizin adınıza...
Ya evli kalmaya devam edip iki ev arkadaşı olarak yaşayın.haklısın aslında.amma velakin buna sadkatsizlik de diyemiyorum .ne denir onuda bilmiyorum...ne ki bu?? hissettiiğim sadece canımı çok ama çok acıtıyor.Canım acıtan şeyi nereye koyucağımı bilememek birşeyler yapmamı daengelliyor..Çok konuştum bazen karşısında bir kadın var gibi bazen bir hemcinsi yani bir erkek arkadaşı edasıyla konuştum dertleştim onunla olamuyor olmuyor...değişen birşey yok.Ha eskinden dellenip gözümün döndüğü anlar daki atraksiyonlar yapmıyor şuan ama yinede bile bile canımı yakacağını o şeyleri ısrarla yapmasına tahammülüm kalmadı .
Renkli, ben şöyle söyleyeyim sana; il dışına çıkacak dedin ya, içim bi sızladı eşimi düşününce. Çok nadir gitmesi gerekir ve ben her seferinde ağlarım. Değişik bi korku kaplar içimi, gittiği zaman hiç var olmamış gibi hissetmeye başlarım. Böyle bir şey söyleyeceksin sandım. “Küs ayrılıyoruz, bir kaza bela olsa son konuştuğumuz bunlar” falan bekledim. Bu benim için evliliğin bittiği nokta.
Birbirinize karşı duyduğunuz en yoğun duygu en son ne zaman sevgi oldu? Ne zaman eşine karşı şüphesiz baktın? Dinlediği şarkılara bile karışmak ömür tüketir. Seninde eşininde. Boşanmayı düşün, enine boyuna düşün. Adam suçsuzsa da suçluysa da böyle sağlıklı bi hayat geçiremezsiniz.
neden neden diye sormuşsunuz ya. sevmediği için olabilir mi?
Eşiniz sizi seviyor mu, saygı duyuyor mu, önemsiyor mu?Açıkcası evliliklerde hep bir tarafın daha çok sevdiği- veya sadece bir tarafın sevdiği diğer tarafın nötr olduğuna inanıyorum.Bizim evde nötr kalınan tarafın ben olduğumu hissediyorum.Duygumda öfkemde ondan önde bunu biliyorum...Duygumun çokluğu öfkemi kabartan . bende oana karşı aptıklarına karşı nötr olsam bukadar acı çekermiydim.Galiba hayır.Ben mutlu olmak istiyorum ama bu adamla mutlu olmak istiyorum...Bütün mesale bunun etrafında dönüp duruyor işte.
Çokmu belli ediyorum zaafımı nedir ,dönüp dolaşıp aynı sıkıntılarla ömrüm geçiyor..Kemikleşmiş bi umursamazlık var onda işte bu beni çok hırçınlaştırıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?