Neresinden bakarsan bak bir ömürdü harcadığım... Düştüğümde dizlerim hala kanar anne... Bir pansuman yapacak çıkmaz bir türlü. Kimse elinde tentürdiyot şişesiyle koşuşturmaz yanıma, nazlı nazlı ağlamalarıma, aman canımı yaktı şu renkli boya diye bağırmalarıma, ciğerlerinde nefesi bitirircesine üflemez yarama...
Yüzüm bulutlandığında sen anlardın. Anlardın da, ‘’hayır anne şu an konuşmak istemiyorum’’ dememe rağmen çıkar gelirdin odama. Yaslardın o tapılası kokan göğsünün sıcağına. Okşardın saçlarımı ve ben unuturdum her şeyi hıçkırıklar arasında.
Cennet ayağının altında değil annem başlı başına sen demek... Neresinden bakarsan bak bir ömür yetmeyecek şükranlarıma... Ve bir yumruk takıldı boğazıma, yazamıyorum daha fazla...
Verdiğin her nefes için ben bin defa ölürüm yoluna...:1hug:
Annem hiç bir zaman arkadaşım olmadı benim. Hep o annemdi,ben de onun ufak kızı.
Belki bu yüzden kırgınsın bana annem. Sıkıntılarımı sana göstemedim diye..:dilcikar:
Oysa kıyamam ben annemin benim için üzülmesine,benim problemlerini kendine dert etmesine.Sen yine Kibar Laleni sev,sarıl ona.. Daha fazlasını bekleme ondan nolur.senağlama
Seni seviyorum.. Hem de inan ki senin tahmin edemeyeceğin ve benim gösterebildiğimden daha çok..:1hug:
Annem hiç bir zaman arkadaşım olmadı benim. Hep o annemdi,ben de onun ufak kızı.
Belki bu yüzden kırgınsın bana annem. Sıkıntılarımı sana göstemedim diye..:dilcikar:
Oysa kıyamam ben annemin benim için üzülmesine,benim problemlerini kendine dert etmesine.Sen yine Kibar Laleni sev,sarıl ona.. Daha fazlasını bekleme ondan nolur.senağlama
Seni seviyorum.. Hem de inan ki senin tahmin edemeyeceğin ve benim gösterebildiğimden daha çok..:1hug:
Senin için yazacaklarımı yazdım yazdım kaç kez sildim Lalişim..
Neden mi ???
Her satırın öyle içten gelip kaleme dökülmüştü.
Yazılanlara haksızlık yapmak haddim değildir.
Dışarıdan çok güçlü görünüyorsun ama seninde dediğin gibi içindeki minicik kız hala kırılgan,ürkek,şaşkın,duygusal sakın değişme değişirsen sen Laliş olmazsın.Hep böyle kal.
beni büyütüp bu yaşıma getirdin , bir dediğimi iki etmemek için uğraştın , hep koştun peşimden hata yapmıyım diye , hata yaptığımdan sarıladın bana içtenliğinle , belki çok yakın olamadık çoğu zaman ama hep yanımda içimdeydin , benim annem olduğun için teşekkür ederim annem , seni çok seviyorum senağlama
annemle hiçbir zaman arkadaş gibi olamadık.. özellikle de geçen 3 yılda neredeyse her gün kavga ettik.. şuan düşünüyorum da onunla uğruna kavga ettiğim şey arasında kıyaslama yapacak olursam annem hep yanımda olacak ve beni karşılıksız, bir şey beklemeden seven belki de tek kişi olacak.. Oysa annemin kalbini kırmama sebep olan şahıs hayatımın sadece 4 yılında yanımda oldu.. karşılıksız mı peki? hiç sanmıyorum.. annemle kavgalarımın tek sebebi olduğu için onu hiç affetmeyeceğim.. anneme hiçbir zaman söyleyemeyecek olsam da o hep haklıydı ve onu çok seviyorum..
canım anam iyiki varsın sen benim meleğim bitanem canımın taa içisin iyiki varsın annem hep yanımda ol hep elimi tut hiç bırakma seni dünyalardan çok seviyorum melek annem güzel annem