- Konu Sahibi pinaripekci
-
İnşallah kavuşmuşsundur eşine..Seni çok iyi anlıyorum.Bende 2aylık evliyim.Eşim Çin'e gitti.Bundan önce bir gün ayrı kalmıştım ölüyordum.Kazağıyla uyudum.Ama Çin'e 15günlüğüne gitti.Herşey onun içinmiş evde yemek bile pişiremiyorum,yiyemiyorum,uyuyamıyorum.Hergün ağlıyor,kazağının kokusuyla öyle uyuya kalıyorum.Ne zorrrr dayanamıyorummmm zaman bile durdu sanki GEÇMİYOR Kİ GELSİN...........
teşekkürler ediorm benm tatlı suyummmm:))bende öpüyorum kocamannnopuyorumnanaktancanım gözünüz aydın olsun.... yerimseniben Rabbim başka ayrılıklar vermesin inşallah.... :Saruboceq: kız çocukları içinde babaları ayrı bir anlam taşır... :asigim: sevgili gibi olurlar... a.s benim başımda olduğu gibi... :1rolleyes: kızını da seni de çok öptümmm...... opuyorumnanaktan
allah razı olsun ablam..opuyorumnanaktangözlerin aydın olsun pınarım her saniyenin tadını doyasıya çıkarın enişteye selam
:Saruboceq: opuyorumnanaktanRabbim başka ayrılık yaşatmasın inşallah...:Saruboceq:
gözünüz aydın size ve kızınıza..........:1hug:
gözün aydın canım merak etmiştim kavuşmuşsun eşine
mevlam sevginizi daim kılsın
canimmmmmmmmmmmmmm
gözün aydin
hasretlik kisa bir süreliginede olsa bitmis ve birbirinize kavusmussunuzdur
her anin tadini doyasiya cikarin insallah
cok duygulandim okurken inan
dualarim seninle insallah bu ayriliklar biter ve birbirinizden birdaha kopmazsiniz canim
Canım ne mutlu sana senin adına çok sevindim.Umarım güzel vakit geçirir hasretliğinizi azıcık hafifletirsiniz.Sağlıcakla kalın
canım gözün aydın ayrılık zor be güzelim allah kavuştursun eşinle seni
bu buluşmanın tadını çıkarr
keyfine bak
olumunekankayizsmileha bak pınarım günün mutvakta gecirmeee eşinle gecirropuyorumnanaktan
Gözün aydın arkadaşım :) Demek hasret bitiyor.Allah tez zamanda hayırlısıyla yanınızda olmayı nasip etsin.
Hasret,özlemek zor şey bilirim.Bende eşimden ayda on gün ayrıyım ama çok şükür 20 gün sadece bizim.Sizin durumunuz dahada zormuş.Allah yardımcınız olsun.
Umarım keyifli dolu dolu zaman geçirirsiniz.
Sevgilerimle :)
çok teşekkürler ediorm..çok doğru yazmışsın esmerm..mutfakta vakit geçirmesem bu kadar daha iyi olacak..ama seviyorum onu böyle de mutlu etmeyi napiim??neyse abla tavsiyesi dinlensin o zamanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?