Ömrümün anlamı Allah'ın izniyle yarın yanımda olacak...

İnşallah kavuşmuşsundur eşine..Seni çok iyi anlıyorum.Bende 2aylık evliyim.Eşim Çin'e gitti.Bundan önce bir gün ayrı kalmıştım ölüyordum.Kazağıyla uyudum.Ama Çin'e 15günlüğüne gitti.Herşey onun içinmiş evde yemek bile pişiremiyorum,yiyemiyorum,uyuyamıyorum.Hergün ağlıyor,kazağının kokusuyla öyle uyuya kalıyorum.Ne zorrrr dayanamıyorummmm zaman bile durdu sanki GEÇMİYOR Kİ GELSİN...........

rabbim hayırlısıyla tez zamanda kavuştursun inşallah cnm..hem sizi hem de tüm ayrılık acısı çekenleri..:Saruboceq:

canım gözünüz aydın olsun.... yerimseniben Rabbim başka ayrılıklar vermesin inşallah.... :Saruboceq: kız çocukları içinde babaları ayrı bir anlam taşır... :asigim: sevgili gibi olurlar... a.s benim başımda olduğu gibi... :1rolleyes: kızını da seni de çok öptümmm...... opuyorumnanaktan

canım gözünüz aydın olsun.... yerimseniben Rabbim başka ayrılıklar vermesin inşallah.... :Saruboceq: kız çocukları içinde babaları ayrı bir anlam taşır... :asigim: sevgili gibi olurlar... a.s benim başımda olduğu gibi... :1rolleyes: kızını da seni de çok öptümmm...... opuyorumnanaktan
teşekkürler ediorm benm tatlı suyummmm:))bende öpüyorum kocamannnopuyorumnanaktan

gözlerin aydın olsun pınarım her saniyenin tadını doyasıya çıkarın enişteye selam
allah razı olsun ablam..opuyorumnanaktan

Rabbim başka ayrılık yaşatmasın inşallah...:Saruboceq:
:Saruboceq: opuyorumnanaktan

gözünüz aydın size ve kızınıza..........:1hug:

teşekkürler ediorm bitnmopuyorumnanaktan

gözün aydın canım merak etmiştim kavuşmuşsun eşine
mevlam sevginizi daim kılsın

canimmmmmmmmmmmmmm
gözün aydin
hasretlik kisa bir süreliginede olsa bitmis ve birbirinize kavusmussunuzdur
her anin tadini doyasiya cikarin insallah
cok duygulandim okurken inan
dualarim seninle insallah bu ayriliklar biter ve birbirinizden birdaha kopmazsiniz canim

Canım ne mutlu sana senin adına çok sevindim.Umarım güzel vakit geçirir hasretliğinizi azıcık hafifletirsiniz.Sağlıcakla kalın

gözün aydın canım merak etmiştim kavuşmuşsun eşine
mevlam sevginizi daim kılsın

cümlemizin sevgilerini daim kılsın rabbim inşallah..allah razı olsun cnm..opuyorumnanaktan

canimmmmmmmmmmmmmm
gözün aydin
hasretlik kisa bir süreliginede olsa bitmis ve birbirinize kavusmussunuzdur
her anin tadini doyasiya cikarin insallah
cok duygulandim okurken inan
dualarim seninle insallah bu ayriliklar biter ve birbirinizden birdaha kopmazsiniz canim

cnm bnm..güzel dualarına gönülden amin tatlm..bitnm..allah razı olsun..rabbim kimseleri hasretlikle sınamasın..yüreğine sağlık..opuyorumnanaktan

Canım ne mutlu sana senin adına çok sevindim.Umarım güzel vakit geçirir hasretliğinizi azıcık hafifletirsiniz.Sağlıcakla kalın

opuyorumnanaktançok teşekkürler ediorm bitnm..opuyorumnanaktan

canım gözün aydın ayrılık zor be güzelim allah kavuştursun eşinle seni
bu buluşmanın tadını çıkarr
keyfine bak
olumunekankayizsmileha bak pınarım günün mutvakta gecirmeee eşinle gecirropuyorumnanaktan

canım gözün aydın ayrılık zor be güzelim allah kavuştursun eşinle seni
bu buluşmanın tadını çıkarr
keyfine bak
olumunekankayizsmileha bak pınarım günün mutvakta gecirmeee eşinle gecirropuyorumnanaktan

çok teşekkürler ediorm..çok doğru yazmışsın esmerm..mutfakta vakit geçirmesem bu kadar daha iyi olacak..ama seviyorum onu böyle de mutlu etmeyi napiim??neyse abla tavsiyesi dinlensin o zamanopuyorumnanaktan

Gözün aydın arkadaşım :) Demek hasret bitiyor.Allah tez zamanda hayırlısıyla yanınızda olmayı nasip etsin.

Hasret,özlemek zor şey bilirim.Bende eşimden ayda on gün ayrıyım ama çok şükür 20 gün sadece bizim.Sizin durumunuz dahada zormuş.Allah yardımcınız olsun.

Umarım keyifli dolu dolu zaman geçirirsiniz.

Sevgilerimle :)

Gözün aydın arkadaşım :) Demek hasret bitiyor.Allah tez zamanda hayırlısıyla yanınızda olmayı nasip etsin.

Hasret,özlemek zor şey bilirim.Bende eşimden ayda on gün ayrıyım ama çok şükür 20 gün sadece bizim.Sizin durumunuz dahada zormuş.Allah yardımcınız olsun.

Umarım keyifli dolu dolu zaman geçirirsiniz.

Sevgilerimle :)

çok teşekkürler ediyorum bitnm...rabbim başka acılar vermesin..buna da şükürler olsun...opuyorumnanaktan

Back