- Konu Sahibi pinaripekci
-
cnm okurken çok duygulandım neguzel yarın hasretlık bıtıyor eeee artık senı yarından ıtıbaren göremeyızde
Ayy Ne güzel bir duygudur eminimmm o kadar hasretim ki bunu yaşamaya,bende 4 aydır eşimden ayrıyım,yanına gidicem 1 ayım var, bekliyorum işlemleri ama bu durum çok yoruyor insanı....mafoldumben
Eşimi çookk özledimmm ..Sizin gibi buraya bir gün kavuştuğumu yazarımm inşallaahh...
Gözünüz aydınn ablacımm mutluluklar diliyorumm opuyorumnanaktan
allah razı olsun tatlm..opuyorumnanaktanpınarcım ,gözün aydın canım,allah kavuşmak nasip etsin hayırlısıyla bi tanem...
Hadi gözün aydın canım Allah başka ayrılıklar vermesn işallah Hayırlısıyla gelmesini nasip etsin rabbim :Saruboceq:
Şeniznedense çok duygulandım.
hayırlısıyla kavuşursun inşallah eşine...
opuyorumnanaktanAllah hayırlısıyla kavuştursun,gözünüz aydınboshayallersmile
Gözün aydın canım.
canım gözun aydın çok sevındım..... rabbım hiç ayırmasın mutlulgunuz daim etsin..
rabbim kavuştursun cnm sizide hayırlısıyla..kimseye ayrılık vermesin..çok zor cidden..güzel haberlerini bekliyor olacağım..
Amiinn ablacımm ağız tadı ve mutluluk ile geçireceğiniz zaman olur dileğim mopuyorumnanaktan
gözün aydın canım Rabbim kazasız belasız kavuştursun sizia.s.
Ayy canim benim
cok iyi bilirim ewliyken ayri kalmayi
helede yeni ewlisen offf
gorumcemin eside gurcistana calismaya gitti
onunkide bu ayin sonuna geliyor:)
Allahim kawustursun herkesi sizide bizide:)
amiiinnn evett canımmopuyorumnanaktan
Hadi gozun aydin ablacigim, ne mutlu sana esine sag selim kavusmussundur, ne guzel Allah mutlulugunuzu eksik etmesin insallah Aminnnnnnnnnn .
Hadi bakalom gözün aydın canım ne mutlu eşine kavuşuyorsun hayırlısıyla gelsin eşin..kaydirigubbakcemile3
rabbim hayırlısıyla kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?