Ömrümün anlamı Allah'ın izniyle yarın yanımda olacak...

pinaripekci

pinaripekci.blogspot.com
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
3.830
14
358
45
İzmir
eşim libya da çalışıyor..geçen seneden beri..3 ayda bir 10-12gün geliyor izne normalde..ama bu defa 4 ay oldu görüşmeyeli..hem kızım hem ben o kadar özledik ki...ev onsuz sanki bir çöl gibi...
geldiydi gelecekti derken bu ayın başındaki planlar bu güne kadar sarktı..rabbimden bir engel olmazsa yarın akşam izmirde olacak canparem...nasıl tatlı bir heyecan var içimde anlatamam..mavisu da aynı bnm gibi..hemen yatalım da çabucak uyanalım babam gelsin diyor..rabbim hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin..kimselere de ayrılık vermesin..

bu mutluluğumu sizlerle de paylaşmak istedim canlarm..opuyorumnanaktan

Ayy Ne güzel bir duygudur eminimmm o kadar hasretim ki bunu yaşamaya,bende 4 aydır eşimden ayrıyım,yanına gidicem 1 ayım var, bekliyorum işlemleri ama bu durum çok yoruyor insanı....mafoldumben
Eşimi çookk özledimmm ..Sizin gibi buraya bir gün kavuştuğumu yazarımm inşallaahh...
Gözünüz aydınn ablacımm mutluluklar diliyorumm opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Hadi gözün aydın canım Allah başka ayrılıklar vermesn işallah Hayırlısıyla gelmesini nasip etsin rabbim :Saruboceq:

cnm okurken çok duygulandım neguzel yarın hasretlık bıtıyor eeee artık senı yarından ıtıbaren göremeyızde

yok cnm eşim iziinde ama ben ne yazıkki çalışıyorum..evde olduğum müddetçe evet girebileceğimi sanmıyorum ama hastanedeyken hep açıkm..opuyorumnanaktan

Ayy Ne güzel bir duygudur eminimmm o kadar hasretim ki bunu yaşamaya,bende 4 aydır eşimden ayrıyım,yanına gidicem 1 ayım var, bekliyorum işlemleri ama bu durum çok yoruyor insanı....mafoldumben
Eşimi çookk özledimmm ..Sizin gibi buraya bir gün kavuştuğumu yazarımm inşallaahh...
Gözünüz aydınn ablacımm mutluluklar diliyorumm opuyorumnanaktan

rabbim kavuştursun cnm sizide hayırlısıyla..kimseye ayrılık vermesin..çok zor cidden..güzel haberlerini bekliyor olacağım..opuyorumnanaktan

pınarcım ,gözün aydın canım,allah kavuşmak nasip etsin hayırlısıyla bi tanem...
allah razı olsun tatlm..opuyorumnanaktan

Hadi gözün aydın canım Allah başka ayrılıklar vermesn işallah Hayırlısıyla gelmesini nasip etsin rabbim :Saruboceq:

amin cnm..kimselere vermesin inşallah..çooook teşekkürler ediyorum paylaştığınız için..opuyorumnanaktan

nedense çok duygulandım.
hayırlısıyla kavuşursun inşallah eşine...
Şeniz

Allah hayırlısıyla kavuştursun,gözünüz aydınboshayallersmile
opuyorumnanaktan

Gözün aydın canım.

çok teşekkürler ediyorum ablacm..opuyorumnanaktan

canım gözun aydın çok sevındım..... rabbım hiç ayırmasın mutlulgunuz daim etsin..

cümlemizin inşallah bitnm.

sevincimi paylaştığınız için çok teşekkürler ediyorum...

olumunekankayizsmilegerçekten paylaşıldıkça büyüyen birşeymiş mutluluk...opuyorumnanaktan

rabbim kavuştursun cnm sizide hayırlısıyla..kimseye ayrılık vermesin..çok zor cidden..güzel haberlerini bekliyor olacağım..

Amiinn ablacımm ağız tadı ve mutluluk ile geçireceğiniz zaman olur dileğim mopuyorumnanaktan

Ayy canim benim
cok iyi bilirim ewliyken ayri kalmayi
helede yeni ewlisen offf
gorumcemin eside gurcistana calismaya gitti
onunkide bu ayin sonuna geliyor:)
Allahim kawustursun herkesi sizide bizide:)

Hadi gozun aydin ablacigim, ne mutlu sana esine sag selim kavusmussundur, ne guzel Allah mutlulugunuzu eksik etmesin insallah Aminnnnnnnnnn .

gözün aydın canım Rabbim kazasız belasız kavuştursun sizia.s.

Ayy canim benim
cok iyi bilirim ewliyken ayri kalmayi
helede yeni ewlisen offf
gorumcemin eside gurcistana calismaya gitti
onunkide bu ayin sonuna geliyor:)
Allahim kawustursun herkesi sizide bizide:)

amiiinnn evett canımmopuyorumnanaktan

Hadi gozun aydin ablacigim, ne mutlu sana esine sag selim kavusmussundur, ne guzel Allah mutlulugunuzu eksik etmesin insallah Aminnnnnnnnnn .

Hadi bakalom gözün aydın canım ne mutlu eşine kavuşuyorsun hayırlısıyla gelsin eşin..kaydirigubbakcemile3

rabbim hayırlısıyla kavuştursun

hepinize çoook teşekkürler ediyorum..sevgiyle kucaklıyorum..dün akşam 9 da aldım havaalanından eşimi..rabbim her hasretin vuslatını da nasip etsin cümlemize hayırlısıyla...sevincimi,heyecanımı yürekten paylaşan tüm kardeşlerime gönül dolusu sevgiler..opuyorumnanaktan

İnşallah kavuşmuşsundur eşine..Seni çok iyi anlıyorum.Bende 2aylık evliyim.Eşim Çin'e gitti.Bundan önce bir gün ayrı kalmıştım ölüyordum.Kazağıyla uyudum.Ama Çin'e 15günlüğüne gitti.Herşey onun içinmiş evde yemek bile pişiremiyorum,yiyemiyorum,uyuyamıyorum.Hergün ağlıyor,kazağının kokusuyla öyle uyuya kalıyorum.Ne zorrrr dayanamıyorummmm zaman bile durdu sanki GEÇMİYOR Kİ GELSİN...........

Back