ömrüme güneş doğdu gelişinle yavrum :)

Tuyann

Varlığın öyle bi sevinçki
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2009
145
35
298
İstanbul
Kutay' ımın Doğum Hikayesi

Eşimle 19 temmuz 2009 da 3 yıllık flört döneminden sonra evlendik. Bebek konusunu çok konuşmasakda içten içe hep istiyordum. Dile getirmesemde eşimde durumun farkındaydı. 7 eylülde ilk defa korunmadık. Ramazan ayına girmiştik. Orucu nasıl tuttum bi allah bilir birde ben. Ramazanı acaip bi yorgunluk ve halsizlikle geçirdim. Evlenmeden önce diyet yapmıştım ve çok kilo vermiştim. Bünyem zayıfladı birde oruç tutunca halsizleniyorum diyordum. Ramazan bitti. O gün bayramın üçüncü günü evdeydik. Hazırlanıyordum akrabalarla gezecektik. Daha önceden alıp bi kenara koyduğum teste gitti aklım. Sanki bi güç bana hadi yap diyordu. Yok canım bir kere denedik daha hemen olmaz diyorum hala kendime. Eşim evde bilgisayar başında ben yatak odasında. ıçimdeki sesi dinledim. Testi alıp tuvalete gittim eşime söylemeden. O ikinci çizgiye kadar geçen zaman sanki hiç geçmedi. Sonuç pozitifti. Ayaklarım titredi. Allahım inanamıyordum. Gerçekmiydi. Evet gerçekti. Meleğim içimdeydi. Hemen eşime koştum müjdeyi verdim. Ağlaştık, koklaştık. :) Rabbim bize en güzel bayram hediyesini vermişti. Çok güzel bi hamilelik geçirdim. Her ay ki kontrollere koşa koşa gidiyordum. Sanki deli gibi bi aşk yaşıyordum. Çünkü birtek aşık olunca böyle ayaklarım yere basmadı :) Karnımdaki tekmeleriyle beni uyandırışı, eşimin hergece yatmadan önce karnımı sevmesi, aynanın önünden geçerken dönüp aynaya önden karnımın arkadan popomun eşimin deyişiyle vücudumun aldığı S şekline bakıp bakıp gülüşüm ne olursa olsun iyiki yapmışım deyişim.... :) Herşey herşey çok güzeldi. Yaşamaya değerdi. Her anı benim için okadar değerli ki. En son ki kontrolüm de doktorum bebeğin kilolu olduğunu normal doğumda zorlanacağımı söyledi. Ben zaten dünden razı. Normalden çok korkuyorum. Tamam dedim sezeryan olsun. 24 mayısa gün verdi. Son hazırlıklar yapıldı. Birtek kuaför işim kaldı. Onunda randevusunu cumartesiye aldım. Cuma akşamı koca bir tabak erik yiyip üzerine bir bardak su içip yattım. Uykudayken birden gıcık tuttu beni. Öksürürken sanki altıma kaçırmışım gibi geldi. Tuvalete gittim. Giderken gözüm saate takıldı. Gece 01:30. Tuvalette pembemsi bi akıntı geldi. Aman allahım doğuruyorum ben dedim. Hemen eşime söyledim. Kayınvalidemlerle oturuyorum. Oda dur bakalım deyip hemen evdekileri kaldırdı. Herkeste bi heyecan. Ama ben hepsinden heyecanlıyım. Durmadan ama ben pazartesi doğuracaktım kuaföre gidecektim. Kaşım bıyığım ağdam hepsi kaldı böylemi karşılayacağım oğlumu diye söyleniyorum. Hemen doktorumu aradım. Hastaneye gitmemi doğumun başlamış olacabileceğini kendisinin ankarada olduğunu söyledi. Sanki dünya başıma yıkıldı. Okadar hazırlamıştımki kendimi onda doğum yapmaya. Alllahım inşallah doğurmuyorumdur pazartesi olsun nolur allahım başka doktor istemiyorum diye dua ederken baktım herkes giyinmiş beni bekliyor. Durun dedim ben bi duş alayım. ıstemesemde içimden bi ses doğuruyorsun diyordu. Hastaneye gittik. Nst ye girdim. Sancı görünmüyor. Nöbetçi doktor bi muayene edelim dedi. Hayır dedim. Beni sezeryana alın direk. Oldum olası nefret etmişimdir o çataldan. Doktor doğumun başlayıp başlamadığını bilemeyiz bakmam lazım diyor. Bu arada halen hafif hafif akıntım var. Annemler kızım yapma bi kontrol ol diyor. Yapacak birşey yok.Yattım o gıcık şeye. Nasıl canım acıdı. Allahım dedim bu bile canımı acıtıyorsa bu kadar doğumu düşünemiyorum. Muayeneden sonra 6 cm açıklık var demezmi. Ama bende gram sancı yok. ıstersen normali deneyelim dedi. Hayır dedim. Allttan muayeneden sonra yok dedim asla normal istemem. Tamam ozaman seni hazırlasınlar sezeryana alalım dedi. Ameliyata girerken herkesi öptüm. Ama nasıl ağlıyorum sanki herkese veda ettim. Bu arada herkes gelmişti hastaneye. Saat 05:00 te ameliyata alındım. Ameliyathane soğuk. Herkes bi telaş içinde. Doktor geldi. Anestezi uzmanı geldi, elinde bir iğneyle. En son doktorun eline bildiğimiz cımbız ama cımbızın 5 katı büyüklüğünde en az aldığını gördüm. Sonra önüme bi perde gerdiler. Belden aşağımı batikonladılar. Durun dedim başlamayın daha uyuşmadıım. Hemşire yanağımı okşadı. Merak etme daha hazırlıyoruz seni dedi. En son anestezi uzmanının haydi bismillah deyip iğneyi damar yoluna soktuğunu gördüm. Ondan sonrası yok :) Asansörde kendime geldim. ılk annemi gördüm. Oğlumu sordum. Çok iyi çok tatlı dedi. Eşimi gördüm. Aynısını onada sordum sanki annem yalan söylüyor herkesten duymak istiyor insan işte :). O da istediğim cevabı veriyor. Uçuyorum mutluluktan. Herkesin gözlerinin içi gülüyor. Ne güzel bi mutluluk. Kendimle gurur duydum. Allahım sırf bu duyguyu yaşamak için 3 tane daha doğururum diyorum kendi kendime. Sonra bebeğim geldiyor. O ilk bakış ilk dokunuş ilk tanışma. Sanki herşey ozaman anlamlandı. Nasıl birşey bu rabbim, kalbim yerinden çıkacak gibi. Allah kimseye yokluğunu vermesin. Her kadının mutlaka yaşaması gerken bi duygu. Bence yaşamayan insanın bi tarafı hep eksiktir. Şimdi 42 günlük mevlama şükürler olsun sağlıklı bi bebeğim var. ıyi anlaşıyoruz. Rabbim isteyen herkese versin. Bu arada sezeryandan çok memnun kaldım. Hiç ağrım olmadı desem yeridir. ılk günden beri bebeğime ben bakıyorum. Hiç pişman olmadım sezeryan olduğuma. Şükürler olsun hem hamileliğim hem doğumum okadar güzeldi ki. Allah herkese nasip etsin. Doğum Tarih: 22 mayıs 2010 kilosu: 4.150 gr Boyu: 55 cm saat: 05:15

maşallah Allah ım bize de saglıkla dogumlar nasip etsin....
yazın cok içtendi duygulandım yine.

ne kadar guzel bi hikaye ne kadar guzel bi dogum bu umarim bizde bu kadar kolay geciririz :))
allah bebisinizi size bagislasin saglikli uzun omurlu hayirli bi evlat olsun insallah :)

sancisiz bi sekilde 6 santim acilmasi muthis bisey ben epidural normal dogum yapicam umarim bu kadar kolay bi sekilde sancisiz agrisiz aciliverir :)
dua etki turkiyedesin burda kesinlikle hastanin istegine birakmiyorlar dogum seklini hele hele 6 cm aciklikla seni kesinlikle sezeryana almazlardi turkiyede dogum yapmanin bu yonu cok guzel ..

Tam bir tosun doğmuş, hey maşallah:ecrin_bebek:

Tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün kilosu da çok güzel doğmuş yani normal yapamazmışsın gerçekten.. Maşallahh..

gözlerım dolu dolu okudum...mevlm bebegını sıze bagıslasın....ama bı sey sormak ıstıyorum belden ıgneyle uyusturup bırde bayıltarakmı oldun sezeryanını...eger boyle bır durum varsa bend ebu sekıdle dogum yapmak ısterım ..daha bebegım yok ama ıhslahh RABBIM ısteyen herkeze yasatır..mutluluklar

mükemmel bir hikaye, sağlıkla sıhhatle uzun bir ömür diliyorum size..

Öncelikle teşekkür ederim güzel dileklerin için. Ben genel anestezi oldum. Belden iğne yöntemini tercih etmedim. O anlara şahit olmak nebiliyim dayanamam gibi geldi. Allah sanada güzel bir doğum nsip etsin.

Evet çok çabuk ve sancısız açılma oldu. Ama ben çok hareketli bi hamilelik geçirdim.Bİr gün dinlemeden devamlı hareket halindeydim. Bunun katkısı olmuştur. Birazda yapımla alakalı tabi. Bence annenin isteğine bırakılmalı doğum şekli. Ben belki çok kolay normal doğum yapabilirdim. Ama istemedim. Allahımda gönlüme göre verdi. Çok kolay geçirdim şükürler olsun.

Ne güzel bi duygu. . .Rabbm bebeğinede sanada uzun sağlıklı bir ömür versin inşallah

bugun ağlama günü çok duygulandım yaa Rabbim sağlıkla büyütmyi nasip etsin

Çok teşekkür ederim. Sağolun. Bende hamileyken okuyup çok duygulanırdım. Acaba benimki nasıl olacak diye merak içinde beklerdim. Rabbime şükür herşey güzel geçti. Allah sanada nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…