• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Omirilik tümörü

Allah şifa versin. bu konuda iyi doktorları varsa doktor tanıdığınız onlara sorun hatta yönlendirdiklerini de söyleyin. her şeyin çaresi ameliyat değil ki inşallah ameliyatsız da olsa kurtulursunuz.

Allah şifa versin. bu konuda iyi doktorları varsa doktor tanıdığınız onlara sorun hatta yönlendirdiklerini de söyleyin. her şeyin çaresi ameliyat değil ki inşallah ameliyatsız da olsa kurtulursunuz.
Insallah ama hic doktor tanidigimiz yok ve bir tane bulduk muayenesini biz karsilayamayiz dusunun muayene diyorum gerisini hic karsilayamayiz bayram snrasi bakalim daha uygun bir iyi doktor bulursam gidecegiz hemen tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin

Insallah ama hic doktor tanidigimiz yok ve bir tane bulduk muayenesini biz karsilayamayiz dusunun muayene diyorum gerisini hic karsilayamayiz bayram snrasi bakalim daha uygun bir iyi doktor bulursam gidecegiz hemen tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin
konu sahibi bugün tesadüfen şöyle bir başlık gördüm ve bu konu aklıma geldi. size ve belki burayı okuyan birisine faydası olur diye linki buraya bırakıyorum:
LİNK

Peki ne kadar gecti üzerinden sizin hayatınızı etkileyen bir sorun teşkil ediyor mu

gönderdiğim linkte bir sürü doktor ismi yazmışlar ve çoğu devlet hastanesinde, özel hastaneye muayene olmanıza gerek yok. inşallah işinize yarar okuyun iyice bence yazılanları çoğu doktor yazar önermiş zaten ameliyat yapan doktorları da.

Ekşide gündemde olan konununda şöyle bir yorum vardı;

"izmir çiğli araştırma hastanesinde beyin cerrahisi doktoru hakan korkmaz beyi tavsiye ediyorum. internetten de bakın kendisine. arkadaşımı ameliyat etti geçen sene çok iyi bir cerrah ve çok pozitif harika bir insan. şiddetle tavsiye ediyorum. bazıları özel muaynehanesine çağırıp para istiyormuş ama bu doktor istemiyor."

Acil şifalar diliyorum.

Ekşi sözlükte tamda bu konu hakkında 1 hafta kadar önce bir başlık açılmıştı ve türkiyede işini iyi yapan doktorlar paylaşılıp araştırılmıştı, belki size yardımcı olabilir. Konu başlığını bulamazsanız dilerseniz araştırıp özelden atabilirim. Çok geçmiş olsun

Hayir ben deilim ama okudum tek tek bütün yorumlari doktorlari yakin cevredekileri not aldim bazilarinin ciddi muayene ucretleri var bende universite hastanesine gidiyorum yalniz universite hastanesinde hic bir sekilde prof ile muhattap olamiyorsun asistanlari hep bilgi veriyor konuyu takipteyim tesekkur ederim herkese

Merhaba sevgili kk üyeleri konuyu yanlış yere açmış olabilirim ama daha önce yakınlarından omirilik tümörü teşhisi konan var mı? Kuyruk sokumumda bir tümör var ve doktorlar bile nr yapacaklarını bilememekte biri almak istiyor biri istemiyor dokununca bu ameliyatlarda kötü sonuçlar olabiliyormuş chordoma ismi biri diyor daha önce bu ameliyatı yapmış birine emanet et kendini deney olarak kullandırma biri diyor yılda bir emar çektir büyüme yoksa hiç bırak değdirme kafam allak bullak etrafınızda bu teşhis konan bir yakınınız oldumu ne gibi bir yol izlendi küçük bebeğim var allah kimseye vermesin çok zor günlerdir kendimde değilim belki birinin yakınına bu teşhis konup iyi olan vardır diye sizlere sormak istedim teşekkür ederim okuyup yorum yaptığınız için şimdiden
Esim amaliyat oldu aynı hastaliktan aldılar parçayı sıçradı önce intihap denildi biyopsi çıktı bugün kanser amaliyattan önce kuyruk sokumndaydi vücuda yayilms kemoterapi görecek amalliyat olmayin derim

Esim amaliyat oldu aynı hastaliktan aldılar parçayı sıçradı önce intihap denildi biyopsi çıktı bugün kanser amaliyattan önce kuyruk sokumndaydi vücuda yayilms kemoterapi görecek amalliyat olmayin derim
Olmadim yılda bir kez emar cektiriyorum büyüme yok ikinci bebeğimi doğum yaptım bu arada büyüme olmadığı için elllemek istemiyor doktorlar büyüme olursa eğer direk parça alınacak karar verilecek ona göre çok korkuyorum ama bu durumdan. Çok geçmiş olsun eşinize inşallah sağ salim atlatır süreci tamamen geçer hastalığı. Sakrum damiydi tümör parça nasıl alındı bana alınabilmesi de zor dendi tam kuyruk sokumu başlangıçinda kemik te dendi

Olmadim yılda bir kez emar cektiriyorum büyüme yok ikinci bebeğimi doğum yaptım bu arada büyüme olmadığı için elllemek istemiyor doktorlar büyüme olursa eğer direk parça alınacak karar verilecek ona göre çok korkuyorum ama bu durumdan. Çok geçmiş olsun eşinize inşallah sağ salim atlatır süreci tamamen geçer hastalığı. Sakrum damiydi tümör parça nasıl alındı bana alınabilmesi de zor dendi tam kuyruk sokumu başlangıçinda kemik te dendi
Esimin kuyruk sokumu alındı 4 saat süren amaliyatla alındı 1bay geçmeden tekrar çıktı 2 tane esimkide büyümüyordu 4 yıldır vardı bu yıl bizi mahfetti bugün öğrendik kanser olduğunu intihap demslerdi çünkü Allah'ım kimseye yaşatmasın sizede şifalar versin inşallah tüm hastalara şifa versin Rabbim

Esimin kuyruk sokumu alındı 4 saat süren amaliyatla alındı 1bay geçmeden tekrar çıktı 2 tane esimkide büyümüyordu 4 yıldır vardı bu yıl bizi mahfetti bugün öğrendik kanser olduğunu intihap demslerdi çünkü Allah'ım kimseye yaşatmasın sizede şifalar versin inşallah tüm hastalara şifa versin Rabbim
Buyumuyorsa neden almak istediler peki dört yıldır büyümeyen bir tümörü neden ellemek istediler. Amin hic kimseye yaşatmasın çok zor Cordoma dendi mi size de eşiniz kaç yaşında

Merhaba, ameliyat öncesi bu konudaki postlari cok araştırdım. Henüz ameliyat olali 24 saat bile olmadı ama ayni durumda olan insanlarin icini bir an evvel bir nebze olsun rahatlatmak adina durumumuzu hemen paylasmak istedim. 2 ay once aniden başlayan ve gittikce agirlasan, yürüyememe şikayetiyle doktor doktor gezdik. En sonunda Beyin ve Sinir Cerrahi Sn. Aytac Can dogru teşhisi koydu. Sirt MR inda omurilik zari icinde spinal tümör görüldü. Boyutlarının büyük olduğu ve her an felç yapma ihtimali sebebiyle acilen ameliyat olmamizi onerdi. Ameliyatta da felc riskinin oldugu ve bacaklardaki hissizligin düzelme garantisi olmayacağını vurguladi. Çok stres yaşadık, gece gündüz dua ettik, hayır dağıttık. Şükürler olsun ki 4 saat süren ameliyat başarılı sonlandı! Ayaklarini oynatabiliyor. Henuz ayaga kalkmadik ama sukurler olsun daha kötü durumda değiliz. Doktorumuz ameliyat öncesinden daha iyi durumda olacağımızı, bu sinyalleri mikrocerrahi sırasında aldıklarını söyledi. Bugün ilk yürüyüşte ayağa da kalkacağız inşallah 🤲🏻 canim doktorumuza, soğukkanlılığı ve kendine güveni ile bizi sakinleştirdiği için minnettarim 👏🏻🙏🏻 patoloji neticesi henuz gelmedi, iyi huylu olması adına sizlerin de duasini rica ediyorum💗

Merhaba, ameliyat öncesi bu konudaki postlari cok araştırdım. Henüz ameliyat olali 24 saat bile olmadı ama ayni durumda olan insanlarin icini bir an evvel bir nebze olsun rahatlatmak adina durumumuzu hemen paylasmak istedim. 2 ay once aniden başlayan ve gittikce agirlasan, yürüyememe şikayetiyle doktor doktor gezdik. En sonunda Beyin ve Sinir Cerrahi Sn. Aytac Can dogru teşhisi koydu. Sirt MR inda omurilik zari icinde spinal tümör görüldü. Boyutlarının büyük olduğu ve her an felç yapma ihtimali sebebiyle acilen ameliyat olmamizi onerdi. Ameliyatta da felc riskinin oldugu ve bacaklardaki hissizligin düzelme garantisi olmayacağını vurguladi. Çok stres yaşadık, gece gündüz dua ettik, hayır dağıttık. Şükürler olsun ki 4 saat süren ameliyat başarılı sonlandı! Ayaklarini oynatabiliyor. Henuz ayaga kalkmadik ama sukurler olsun daha kötü durumda değiliz. Doktorumuz ameliyat öncesinden daha iyi durumda olacağımızı, bu sinyalleri mikrocerrahi sırasında aldıklarını söyledi. Bugün ilk yürüyüşte ayağa da kalkacağız inşallah 🤲🏻 canim doktorumuza, soğukkanlılığı ve kendine güveni ile bizi sakinleştirdiği için minnettarim 👏🏻🙏🏻 patoloji neticesi henuz gelmedi, iyi huylu olması adına sizlerin de duasini rica ediyorum💗
Çok geçmiş olsun umarım patoloji sonucunun da temiz gelir benim durumum hala aynı büyüme olmadigi için beklemede büyüme olursa ameliyattaki riskler normalden daha az olacağı için bende ameliyatı tercih edeceğim. Benim sakrum tam kuyruk sokumunda tümör

Back