• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ömer Öncüye ameliyat olmuş arkadaşlar !!!!

handec.

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
558
41
118
33
Sakarya
Yarın doktor beyle sabah 9 da randevum var, ameliyat olmuş arkadaşlar varmı ? Varsa memnunlar mı tecrübeleri yazabilirseniz çok sevinirim, malum daha yeni iptal edildi diğer ameliyatım şimdi hemen yakın tarihe alsın beni ameliyata olayım istiyorum ama pek yorum bulamadım onunla ilgili, Sakaryada doktor bey bu arada

Bugün gittim ömer beye, çok tatlı samimi bir insan, detaylıca muayne etti ve anlayabileceğim şekilde eksisiyle artısıyla anlattı durumu, yaptığı hastaların fotoğraflarını gösterdi iyisiyle kötüsüyle ! Kan değerim 9 olduğu için iki hafta kan ilacı kullan hatta doğal yolla da takviyeli beslen tahlil yaptır gel dedi.. 10 unun üstüne çıkınca ameliyat ederiz sıkıntı olmaz dedi. Ameliyat sonrası 3-4 saat sonra taburcu ediyoruz dedi, evim yakın olduğu için benim için daha iyi. Fiyat konusunda da 2.000 dedi :KK57: ben daha çok bekliyordum yaptığı doğal burunları görünce .. Bir çok insan 5.000 - 10.000 hatta 20.000 ye kadar fiyatlardan bahsederken 2.000 .. Tabi otelcilik hizmeti olmadığı için ve ameliyathane kirası olmadığı için gayet uygun fiyata yapıyor bence .. Aciliyetin yok senin diyip kan değerlerimi düzeltp gel demesi de bana güven verdi .. Diğer doktorun gibi tereddütte olup olmadı kan takarız demedi. İçime de çok sindi:KK51: Eğer revizyonluk bir durumun olursa da eğer bir seninin sonunda ücretsiz revizyonu ben kabul ediyorum dedi başarı oranı %85 % 15 revizyon için gelen hastalarım oluyor, kiminin gerçekten ihtiyacı varken kiminin de çok ufak tefek takıntısı halinde dedi

Back