Merhaba arkadaşlar, forumda eski uye olmama rağmen, ilk konum. 31 yaşındayım ve 3 yaşında bir kızım var. Emzirme ve süt sağma döneminden sonra zaten küçük olan göğüslerim iyice boşalıp sünmüştü. Uzun yıllardır aklımda olan meme büyütme operasyonuma 1 hafta içinde karar verip, gerçekleştirdim. Ömer Ekin ismini internet aracılığıyla bulup detaylı Bir online araştırma yaptım.memnuniyet mesajlarının içeriğinde yaptığı işin arkasında duruşu benim için önemli bir kriter oldu. Çok yoğun olduğu için saatlerce muayene, sohbet vs yok. Önemli olan mesleki tecrübe ve insanlık diyerek kendisinde karar kıldım. 3 Nisan 2019 da dual plan mentor marka yuvarlak HP 340cc protez ile operasyonumu gerçeklestirdi. Normalde dren kullanmadığını belirtmişti fakat benim aritmim olduğu için ve operasyon sırasında birkaç kez ekg uyarı verdiği için sanıyorum kalbi yormamak için Her iki göğsüme dren takmıştı. 1 sa10dk sürmesi planlanan ameliyat 3 saate yakın sürmüş. Bunun buyuk kısmı deneme ile geçti diye bilgi verdi kendisi. Ameliyattan ilk çıktığımda gözümde büyüttüğüm ağrıların hiç birini yaşamadım. Sadece hafif baskı hissi vardi. Narkoza karşı da bünyem dirayetlidir, kusma bayılma uyku hali vs hiç olmadı. İlk gece kendi isteğimle eve döndüm, ertesi gün öğleden sonra drenler alındı (Bu da son derece acisiz bir işlemmiş, ödüm patlıyordu :) )
İlk 2-3 gün baskı hissi ve dikiş sızısı dışında çok şikayetim de olmadı. Ama derseniz ki normal hayata ne zaman döndünüz? 5. Gün diyebilirim. Kolları kaldırma, giyinip soyunma, basit Su doldurma işleri 5 günde düzene giriyor. Bugün 10.gun kontrolüne gittim ve herşey muazzam. Yıllardır içime attığım, ertelediğim, korktuğum ameliyat geçti bitti.
Hekimin sizi anlaması, beklentilerinizi karşılaması, ulaşılabilir durumda olması, Son derece güven verici.
Bir de ben şunu sormuştum, oldu da bir komplikasyon gelişti, bunların piyasa maliyeti nedir, 9.500 ameliyatın kendisi, devamında bizi de bekliyor bilmek isterim demiştim. 'beni kaybetme, Ben işimin arkasındayım, gerekeni ücretsiz yaparım ' cevabını almıştım. Bu da inanılmaz bir güven veriyor hastaya.
Ameliyat olmak isteyenlere tavsiyem Ömer Ekin adıdır. Sorusu olan varsa da yardımcı olmaya çalışırım.
İlk 2-3 gün baskı hissi ve dikiş sızısı dışında çok şikayetim de olmadı. Ama derseniz ki normal hayata ne zaman döndünüz? 5. Gün diyebilirim. Kolları kaldırma, giyinip soyunma, basit Su doldurma işleri 5 günde düzene giriyor. Bugün 10.gun kontrolüne gittim ve herşey muazzam. Yıllardır içime attığım, ertelediğim, korktuğum ameliyat geçti bitti.
Hekimin sizi anlaması, beklentilerinizi karşılaması, ulaşılabilir durumda olması, Son derece güven verici.
Bir de ben şunu sormuştum, oldu da bir komplikasyon gelişti, bunların piyasa maliyeti nedir, 9.500 ameliyatın kendisi, devamında bizi de bekliyor bilmek isterim demiştim. 'beni kaybetme, Ben işimin arkasındayım, gerekeni ücretsiz yaparım ' cevabını almıştım. Bu da inanılmaz bir güven veriyor hastaya.
Ameliyat olmak isteyenlere tavsiyem Ömer Ekin adıdır. Sorusu olan varsa da yardımcı olmaya çalışırım.