Ömer Coşkun Hayatını Kaybetti

Bi akrabam bu adamin ilaclari yuzunden bobregini kaybediyordu neredeyse. Bisey demek istemiyorum Allah rahmet eylesin demek disinda.

Her derde deva diye otlari ilaclari satti millete yuksek fiyatlarla hemde. Kendi derdinemi care bulamamis. Neyse ya Allah rahmet eylesin.

Bi akrabam bu adamin ilaclari yuzunden bobregini kaybediyordu neredeyse. Bisey demek istemiyorum Allah rahmet eylesin demek disinda.

Benim annemede ne dediysekte ikna edemedik.Ağzımızda tüy bitti.Şeker hastalığıma iyi gelir diye Meşhur P ile başlayan ilacından aldı kullandı.Ondan sonra kötüleşti.O ilaçtan sonra böbreklerim kötü oldu diye bazen söyler

Babamda kullandi Pa... denen ilactan hemde kutu kutu sozde bitkisel ilac damar tikanikligini onluyormus. Zor biraktirdim babama..

Adam diger tarafi dusunmemis ki sadece cebini keyfini dusunmus bu tarafta..

Neredeyse herşeye iyi geliyor diye reklam yapıyorlar millette son çare belki düzelirim diye inanıyor .Yazık günah sağlıkla şaka olmaz.Yere batsın parası pulu.

siz de mi ya, babamda kalbe şekere iyi geliyomuş diye bi ton ürününü aldı bunun itirazlarıma rağmen, tabii iyi falan gelmedi
insan çaresiz kalınca herşeyden medet umuyor

Küçük bir kizin ölümüne neden olmakla suçlanmıştı. Kızın babasından canlı yayında dayak yemişti.

siz de mi ya, babamda kalbe şekere iyi geliyomuş diye bi ton ürününü aldı bunun itirazlarıma rağmen, tabii iyi falan gelmedi
insan çaresiz kalınca herşeyden medet umuyor

Sorma yok kalbe iyi gelirmiş yok şekere yok böbreklere v.s milleti kandırıyorlar.

Anneme çok dil döktük ama nafile.Hatta annem babama duygu sömürüsü bile yaptı benim iyi olmamı istemiyormusun falan diye .Dediğim dedik. Aldı ve kullandı.Birkaç tane hap içti sonra hastanelik oldu zaten.

Karikatür gibi olmuş, hep içine atmış.

Eklentiler

• IMG_2094.JPG
    61,7 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…