- 20 Ocak 2010
- 45.951
- 163.528
- 1.123
- 43
Evet haberin yok mu Tayyip Erdoğan rahatsızlanınca onu hekimbaşı olarak işe aldı
Tayyip beyle ilgilenmediğimden bilmiyore
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet haberin yok mu Tayyip Erdoğan rahatsızlanınca onu hekimbaşı olarak işe aldı
Tayyip beyle ilgilenmediğimden bilmiyore
Her derde deva diye otlari ilaclari satti millete yuksek fiyatlarla hemde. Kendi derdinemi care bulamamis. Neyse ya Allah rahmet eylesin.Ünlü doktor Ömer Coşkun hayatını kaybetti. Alternatif Tıbbın ünlü ismi Ömer Coşkun dün gece böbrek yetmezliği nedeni ile hayatını kaybetti. Türkiye'nin yetiştirdiği en büyük alternatif tıp doktorınlardan biri olan Ömer Çoşkun vefatı sevenlerini üzdü.
27 Şubat 2017 Pazartesi 13:04
3.2B Okunma
Ünlü doktor Ömer Coşkun hayatını kaybetti. Alternatif Tıbbın ünlü ismi Ömer Coşkun dün gece böbrek yetmezliği nedeni ile hayatını kaybetti. Türkiye'nin yetiştirdiği en büyük alternatif tıp doktorınlardan biri olan Ömer Çoşkun vefatı sevenlerini üzdü.
Tüm medya tarafından bilinen ve sevilen isim DR. Ömer coşkun hayatını kaybetti. Yaptığı bitkisel karışımlarla çoğu hastalığa çözüm bulan Coşkun, dün gece tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Tedavi etmeye çalıştığı kişiler kadar tepkilerde alan ve son olarka Arzu Ayşe Bağrıaçık ölümünden sorumlu tutulan ve sicili cezalarla dolu olan Ömer coşkun, Amerika'da kanser tedavisi görüyordu. Coşkun Türkiye'ye döndüğünde böbrek ragatsızlığı nedeni ile hastaneye yattı.
Tüm televizyon kanallarına çıkan ve anternatif tıbbın mimarı olarak bilinen Coşkun'un vefatını sosyal medyada duyuruldu.
Hasta insanları tedavi etmek için hazırladığı ilaçları piyasaya süren Doktor Çoşkun, 2001 yılında yabancı dil evraklrında sahtecilik yaptığı tespit edilince doçentliği elinden alınmıştı. Adana Tabib Odası'ndan ceza alarak istifa eden doktor Coşkun, işini yapmaya devam etmişti.
https://www.haber24.com/ozel-haber/omer-coskun-hayatini-kaybetti-h617021.html
Bi akrabam bu adamin ilaclari yuzunden bobregini kaybediyordu neredeyse. Bisey demek istemiyorum Allah rahmet eylesin demek disinda.
Adam diger tarafi dusunmemis ki sadece cebini keyfini dusunmus bu tarafta..İşte ölümüde düşünüceksin öldün arkandan söylenenler bitmez böyle
Babamda kullandi Pa... denen ilactan hemde kutu kutu sozde bitkisel ilac damar tikanikligini onluyormus. Zor biraktirdim babama..Benim annemede ne dediysekte ikna edemedik.Ağzımızda tüy bitti.Şeker hastalığıma iyi gelir diye Meşhur P ile başlayan ilacından aldı kullandı.Ondan sonra kötüleşti.O ilaçtan sonra böbreklerim kötü oldu diye bazen söyler
Ama bak genç yaşta gitti belki inanmıyor orasına takılmıyorumda ben arkamdan kötü konuşulsun istemezdim şahsenAdam diger tarafi dusunmemis ki sadece cebini keyfini dusunmus bu tarafta..
Benim annemin birkaç tane alması yetti fenalaştı bıraktı ondan sonraBabamda kullandi Pa... denen ilactan hemde kutu kutu sozde bitkisel ilac damar tikanikligini onluyormus. Zor biraktirdim babama..
Ya ot falan neyse de hap şeklinde olanları kullanmak büyük cesaret kim bilir içinde ne varBenim annemin birkaç tane alması yetti fenalaştı bıraktı ondan sonra
Adam diger tarafi dusunmemis ki sadece cebini keyfini dusunmus bu tarafta..
Ya ot falan neyse de hap şeklinde olanları kullanmak büyük cesaret kim bilir içinde ne var
Ya zaten genelde netten araştırılsa yazıyor neyin nekadarı zarar neye zarar diye dikkat edilmeliAslında otlarda o kadar masumane değil.Herkese iyi gelmiyor.Ölçüsü var.Özellikle tansiyon hastalarının dikkat etmesi gerekiyor.
siz de mi ya, babamda kalbe şekere iyi geliyomuş diye bi ton ürününü aldı bunun itirazlarıma rağmen, tabii iyi falan gelmedi
insan çaresiz kalınca herşeyden medet umuyor
hepde şu video aklıma gelir kendisini anınca aklıma