Ömer Coşkun Hayatını Kaybetti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Ünlü doktor Ömer Coşkun hayatını kaybetti. Alternatif Tıbbın ünlü ismi Ömer Coşkun dün gece böbrek yetmezliği nedeni ile hayatını kaybetti. Türkiye'nin yetiştirdiği en büyük alternatif tıp doktorınlardan biri olan Ömer Çoşkun vefatı sevenlerini üzdü.

27 Şubat 2017 Pazartesi 13:04
3.2B Okunma

Ünlü doktor Ömer Coşkun hayatını kaybetti. Alternatif Tıbbın ünlü ismi Ömer Coşkun dün gece böbrek yetmezliği nedeni ile hayatını kaybetti. Türkiye'nin yetiştirdiği en büyük alternatif tıp doktorınlardan biri olan Ömer Çoşkun vefatı sevenlerini üzdü.

Tüm medya tarafından bilinen ve sevilen isim DR. Ömer coşkun hayatını kaybetti. Yaptığı bitkisel karışımlarla çoğu hastalığa çözüm bulan Coşkun, dün gece tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Tedavi etmeye çalıştığı kişiler kadar tepkilerde alan ve son olarka Arzu Ayşe Bağrıaçık ölümünden sorumlu tutulan ve sicili cezalarla dolu olan Ömer coşkun, Amerika'da kanser tedavisi görüyordu. Coşkun Türkiye'ye döndüğünde böbrek ragatsızlığı nedeni ile hastaneye yattı.

Tüm televizyon kanallarına çıkan ve anternatif tıbbın mimarı olarak bilinen Coşkun'un vefatını sosyal medyada duyuruldu.

Hasta insanları tedavi etmek için hazırladığı ilaçları piyasaya süren Doktor Çoşkun, 2001 yılında yabancı dil evraklrında sahtecilik yaptığı tespit edilince doçentliği elinden alınmıştı. Adana Tabib Odası'ndan ceza alarak istifa eden doktor Coşkun, işini yapmaya devam etmişti.
https://www.haber24.com/ozel-haber/omer-coskun-hayatini-kaybetti-h617021.html

Ölüm Allahın emri de çok şaşırdım.....
Allah rahmet eylesin.

Nedense hep şüpheyle baktım pazarladığı ürünlere , onca insanı kandırdı , böbrek yetmezliği ağır bir vaka tastgele pazarlanan ürünleri almamak gerek ben bu bitki çaylarınada karşıyım açıkcası
böbreğin sağlığı bozuyor , ama harika pazarlama taktikleri var ,dikkatli olmak gerek her ot şifa değil zehirde olabiliyor

Mesaj tekrarı

Son düzenleme:
Mesaj tekrarı

Nedense hep şüpheyle baktım pazarladığı ürünlere , onca insanı kandırdı , böbrek yetmezliği ağır bir vaka tastgele pazarlanan ürünleri almamak gerek ben bu bitki çaylarınada karşıyım açıkcası
böbreğin sağlığı bozuyor , ama harika pazarlama taktikleri var ,dikkatli olmak gerek her ot şifa değil zehirde olabiliyor

Kendi böbreğini tedavi edememiş mi şaşırdım Allah rahmet eylesin

Geçen kızının açıklaması vardı.
Amerika'da rahatsızlanmış.Hastanede alerjisi olduğu ilacı vermişler.Çoklu organ yetmezliğinden ölmüş.

Geçen kızının açıklaması vardı.
Amerika'da rahatsızlanmış.Hastanede alerjisi olduğu ilacı vermişler.Çoklu organ yetmezliğinden ölmüş.

Bana bu pek inandirici gelmiyor, yedi sulalenin hastaligini not ediyorlar. ki zaten alerjisi oldugu ilaci verdiklerini soyluyorsa lisanslari ellerinden alinir bu insanlarin.

Bana da gelmedi.
Arkasından konuşulacakların önünü kesmekti bence amaç
E tabi ailesi devam ettirecek işini hoş ilk zamanlar biraz inanmıs gibiydim ama sonra baktım ıhh bitkilerde en beğendiğim adam saraçoğlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…