• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

omega3 kapsül kullanır mısınız? ne marka?

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.838
898
kızlar dr ye sorarak ya da araştırarak bu en iyisidir dediğiniz bi marka var mıbilmiyorumkismile

Çocukken eğer annenizin zorla size kaşıkla balık yağı içirdiğini veya ağzınıza balya tıkıştırdığını hatırlıyorsanız işte o marka sevenseas'tır... En güvendiğim omega 3tür...

ben AMWAY marka kullanıyorum içinde kesinlikle kimyasal madde yok ve içinde omeqa 6 da var özellikleri
beyni besler va hafızyı kuvvetlendirir
dikkat problemi olanlarda mutlaka kullanılması gerekir ve ilaç alındıkatn 2 saat sonra beyne sinyal gider ve bilgilerin bellekte kalamsını saqlar
romatizmaya iyi gelir özellikle iltihaplı romatizma
çocuk gelişimi için sonderece önemlidir
bağışıklık ve sinir sistemini kuvvetlendirir
kalp hastalıklarına ve kolestorole çok iyi gelir
kanın sulanmasını saqlar kalp krizini engeller
şeker hastalıqına birebirdir
kandaki yaqı temizler
arkadaşlar bunların hepsi 1 ilaçta bulunduqu için ben amway marka kullanıyorum..

dr.quicks marka kullanıyorum ben,TR de varmıdır bilmiyorum ama.bide bunların son kullanma tarihi varmı acaba ? yada son kullanma tarihi geçtiyse kullanılabilirmi bunları bilen varmı ?

Arkadaşlar ben romatait artrit hastasıyım. Omega 6 romatizma hastalarına iyi gelmiyor. O yüzden ben Omega-3 kullanıyorum. EFA 1200 bana çok iyi geldi. Tavsiye ederim.

eczaneden aldım, marincap...omega 3 içeriyor. Epa-Dha. bazı sitelerde balık karaciğerinden yapılanlar yüksek dozda A vitamini içerdiği için tavsiye edilmemiş, baktım ama balık vücut yağından mı yoksa karaciğeğirnden mi her hangi bir bilgi yoktu. içinde bulunan e vitamini miktarını yazmış, olsaydı a vitaminini de yazarlardı diye düşündüm.Bir de GNC'nin fish body oil'i ile EPA ve DHA miktarlarını karşılaştırdım aynıydı, bu bana marincap'ın da balığın vücut yağından yapıldığını düşündürttü ve daha fazla para vermeye gerek yok dedim, bunu aldım.

Back