- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
- Konu Sahibi samyeli777
-
tesekkur ederim onerinizi dikkate alacam ama cila islemi belli bir sure sonra etkisini kaybediyor sacta yikadikca daha kotu olursa.. misal saclarimi uclardan biraz yukariya kumrala veya kestane yada kullu tona boyatsam ( kullude yesillik olurmu sacta hangisi iyi olur) uclara cila işlemi yaptırsam olurmu yada bu işlem doğrumukitty28 e katılıyorum ama yine bir dip gelmiş görüntüsü olabilir diye düşünüyorum çünkü bu görüntü ombrenin atılış biçimiyle alakalı... ama yine de yoğun kontrastı alıp daha bütün bir görüntü oluşturabilir...
cila degilde uclarida boya olsa olmaz mi yada paketleyip boyasa ustunden cila yapsa zaten ombre islemide boyle degilmi once sac aciliyoryeşilliği dert etme kumrala azıcık dore katarsınız olmadı ama kuaför keskin bir geçiş olmadan uçlarını bırakıp ortasını nasıl boyayacak onu bilemedim...
ikinci dediğini kast etmiştim canım sanırım en iyisi cila işlemi yada tamamen kötü boyamaanlamadım tam komple boyatıp tekrar ombre şeklinde açtırmak istiyorsan hiiiç tavsiye etmem saçın çok yıpranır... komple boyamadan araları ombre şeklinde boş paketleyip kalan yerleri boyatmayı düşünüyorsan da zor olur ama güvendiğin yapabilirim diyen bir kuaför olursa mantıklı gibi...
ben istanbulda yaptırmıştım... ortalama 100tl oluyor.. benim saçım uzun tabi... kısada farkeder mi bilmem...
Bugün kuaföre sordum 150 tl fiyat biçti. Sanki fazla gibi geldi bana
acik kumral yada orta kumral yapsam biraz daha dogal olurmu yada dipleri actirp mi bu renkleri yaklarm :/ ben brezilyal istiyordum ombreyi uclarda isilti kuafor arkadas beni bildigin 5 yas yaslandirdi dipleri gelmis gibi cuma kuafore gidicem artik ama yine mutsuz çıkmak istemiyorum kumral yap derim açık kumral yani çıkmaZ kuaforlere de güvenemiyorumbu arada telefondan yazıyorum bazen kelimeler yanlış yazılıyor kusura bakmayn...
Arkadaşlar ben de ombre düşünüyorum.
Hangi şehirde ve ne kadar yaptırdınız ombreyi paylaşır mısınız?
Ben ombremi kendim yapıyorum. Ombre seti alıyorum ve evde rahat rahat yapıyorum. Saçımın renginden de çok memnunum. Kuaförlerden çok çektiğim için istediğim rengi bir türlü tutturamadılar hiçbir zaman. Eğer biraz anlıyorsanız boya işlerinden en iyisi evde yapmak.
Evde ombreyi nasıl becerebilirim hiç bilmiyorum.
Saçımın bir çizgiyle bölünmüş gibi yarısının kahve yarısının sarı olmasını istemem.
Yukarıdan aşağıya doğru yavaş yavaş açılmalı renk.
Evde yapamam gibi geliyor.
Siz nasıl yapıyorsunuz fotoğraf ekleme imkanınız var mı?
Çok memnun olurum, teşekkürler.Ombre setinin içinde tarak var onunla sürüyorsunuz zaten boyayı saça o yüzden öyle bıçakla kesilmiş gibi bir görüntü olmuyor. Bu hafta sarı kısımlarını bir ton açmak için bir kez daha yapacağım. Yaptıktan sonra bir bakarım becerebilirsem eklerim resim.
Benim saçıma geçen yıl bu yarz bir işlem yapıldı.Dipleri küllü kumrala boyayıp, uçları cilaladı kuaförüm.İşlem doğru yani.tesekkur ederim onerinizi dikkate alacam ama cila islemi belli bir sure sonra etkisini kaybediyor sacta yikadikca daha kotu olursa.. misal saclarimi uclardan biraz yukariya kumrala veya kestane yada kullu tona boyatsam ( kullude yesillik olurmu sacta hangisi iyi olur) uclara cila işlemi yaptırsam olurmu yada bu işlem doğrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?