- 7 Ağustos 2017
- 9.915
- 36.523
- 28
-
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Biliyorumbu ombre değil ki.
Saçı gri yapan bisi döktü kuaforcu saç yıkama esnasında bukadar oldi .Ben onlara resim gösterdim bana yapılan saç bu olduCila yapmadılar mı? Mor şampuan mı deniliyodu ona hatırlamıyorum. Saç bölümüne baktınız mı orda yaşayan vardır bu sorunu.
bu ombre değil ki ? şu kuaförler önce bir ombre nedir onu öğrensin bildiginiz saçınızı sarıya boyamış dipler turuncu kalmış. mahalle kuaföründe çıkma gibi. internetteki ombre videolarınız izleseniz evde daha güzel yapardınız. benim bildigim ombre dipler koyu uçlara doğru renk daha açık oluyor kontrast oluşması lazım.Biliyorumama kuaför bunu bana ombre dıye yutturmaya çalıştı Allah kahretsin
En iyisi kumralı evde yapıp aralara paket attırmakbu ombre değil ki ? şu kuaförler önce bir ombre nedir onu öğrensin bildiginiz saçınızı sarıya boyamış dipler turuncu kalmış. mahalle kuaföründe çıkma gibi. internetteki ombre videolarınız izleseniz evde daha güzel yapardınız. benim bildigim ombre dipler koyu uçlara doğru renk daha açık oluyor kontrast oluşması lazım.
Denerim teşkkrlerO soldakı tutam cok sarı ,
bırde acık kumral olunca bu turuncular hep oluyor. Ben koyu kahve yaptırıyorum , uclarada ombre yaptıyorum . Acılca bıle bu sekılde turunculuk oluşmuyor. Mor şampuan onerıyorum sana
malesefÜzmek istemem ama saçların baya kötü olmuş
zaten bu ombrede kuaförlerin para yolma tuzağı oldu senelerin krepe balyajına ombre adını verdiler 500 tlden aşağı yapan kuaför yok doğru düzgün. mahalle kuaförleri bile fahiş fiyat istiyor. mor şampuan kullan bir süre kendi istediğin bir renk boya küllü kumral da olabilir içine igora 0.22 kat biraz o turunculugu azaltıyor forumda tarifler var bunun hakkında araştır çıkar. kuaföre gidersen düzgün bir kuaför bul uçlara sadece soğuk tonlarda bir ombre yaptır bence.malesef
zaten bu ombrede kuaförlerin para yolma tuzağı oldu senelerin krepe balyajına ombre adını verdiler 500 tlden aşağı yapan kuaför yok doğru düzgün. mahalle kuaförleri bile fahiş fiyat istiyor. mor şampuan kullan bir süre kendi istediğin bir renk boya küllü kumral da olabilir içine igora 0.22 kat biraz o turunculugu azaltıyor forumda tarifler var bunun hakkında araştır çıkar. kuaföre gidersen düzgün bir kuaför bul uçlara sadece soğuk tonlarda bir ombre yaptır bence.
İnşallah. Kendim yapıcam busefer saçımı dipleri enazından .Aralarıda baska bı kuaförde .Bu saça önce düz boya yapmam lazım tamamen kapatıcqm bu rengi yapacak bisi ypksu kuaforler bır rofle nedır ombre nedır ışıltı atmak nedır bır ogrensın ya
onlara da bız mı ogretıcez
elıne fırca alan herkes ben kuaforum dıyor perısan etmısler sacınızı
mor sampuanla da duzelmez bu
yıkandıkca bırde daha cok renk ortaya cıkıyor bence gıdıp gosterın sacınızı cila mıla duzeltsınler
neysekı sacınız zarar gormemıs alt yapısı kalıtesı guzel duzelır uzulmeyın