Saç Rengi ve Saç Boyama Ombre

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.915
36.523
28
Neden işini hakkıyla yapan bı kuaför yok enazından ben hıc rastlamadım. 22 yaşındayım bikez olsun istedıgım saç yapılmadı bana. Moralim çok bozuk .Alt tarafı dipler kumral aralar sarı olacaktı yanı ombre. Bune turunculuk gördükçe sinirlerim bozuluyor. Ben nasıl düzeltıcem bu saçı. hadi dipleri yaptım pekı aradaki turuncuları nasıl yapıcam

Eklentiler

• IMG_20181213_154128.jpg
    72,3 KB · Görüntüleme: 361
Sizin sacinizi gercekten cok kotu yapmis. Resmen turuncu olmus. Cok iyi bir kuafors gidip duzeltebilirsiniz bu mor sampuanla çözülmez. Benim saclarimda dip kumral uclar sari ve sadece cok iyi birkuafor duzeltebilir. Gecmis olsun uzucu gerçekten

Biliyorum ama kuaför bunu bana ombre dıye yutturmaya çalıştı Allah kahretsin
bu ombre değil ki ? şu kuaförler önce bir ombre nedir onu öğrensin bildiginiz saçınızı sarıya boyamış dipler turuncu kalmış. mahalle kuaföründe çıkma gibi. internetteki ombre videolarınız izleseniz evde daha güzel yapardınız. benim bildigim ombre dipler koyu uçlara doğru renk daha açık oluyor kontrast oluşması lazım.

O soldakı tutam cok sarı ,
bırde acık kumral olunca bu turuncular hep oluyor. Ben koyu kahve yaptırıyorum , uclarada ombre yaptıyorum . Acılca bıle bu sekılde turunculuk oluşmuyor. Mor şampuan onerıyorum sana

En iyisi kumralı evde yapıp aralara paket attırmak güvenim kalmadı hiç bı kuaföre yine berbat yaparlar

su kuaforler bır rofle nedır ombre nedır ışıltı atmak nedır bır ogrensın ya
onlara da bız mı ogretıcez
elıne fırca alan herkes ben kuaforum dıyor perısan etmısler sacınızı
mor sampuanla da duzelmez bu
yıkandıkca bırde daha cok renk ortaya cıkıyor bence gıdıp gosterın sacınızı cila mıla duzeltsınler
neysekı sacınız zarar gormemıs alt yapısı kalıtesı guzel duzelır uzulmeyın

Gevmis olsun bikac kez ombre kurbanı bir insan olarak sizi çok iyi anlıyorum ancak bu ombre değil. Dipleri kırıyorlar kullu bir renk istediniz muhtemelen onlar da kızarttı saci. Gidin baska bir yere cunku bunlarin isciligi de berbat krepe atmadan vurmuslar sariyi gidin siz bidaha bi cila atilsin kızıllığı alsin ama o da yıkandıkca akacak yine kızaracak onu bilin. Sonra haftada iki silver şampuan kullanın.

Ben kendi saçımı uzattım 3 yıl üstüne dedim kullu bir renkle kırıp ombre yapın adam kızarttı gönderdi hem de cok çok iyi bir kuafordu unluydu yani.

Şimdi 2 yıl geçti başka yere yaptırdım kızartmadı saci çok uğraştı cidden ama aktıkça hafif dorelesme oldu yine de gözüme batmıyor 34 yaşındayım ben daha tam ideal saca ulaşamadım ablacım daha gençsin uzulme.

zaten bu ombrede kuaförlerin para yolma tuzağı oldu senelerin krepe balyajına ombre adını verdiler 500 tlden aşağı yapan kuaför yok doğru düzgün. mahalle kuaförleri bile fahiş fiyat istiyor. mor şampuan kullan bir süre kendi istediğin bir renk boya küllü kumral da olabilir içine igora 0.22 kat biraz o turunculugu azaltıyor forumda tarifler var bunun hakkında araştır çıkar. kuaföre gidersen düzgün bir kuaför bul uçlara sadece soğuk tonlarda bir ombre yaptır bence.

Tamam cnm evde önce kendim düzelticem ama simdi yapamam bıraz beklıcem saçım yıpranır yoksa. Keratin kullanıyorum evde bı 15 gun daha kullanayımda sonra düzeltmeye bakıcam. Cok saol önerin için

İnşallah. Kendim yapıcam busefer saçımı dipleri enazından .Aralarıda baska bı kuaförde .Bu saça önce düz boya yapmam lazım tamamen kapatıcqm bu rengi yapacak bisi ypk

Benim de saçım böyle olmuştu. Bi kuaföre gittim dibinden öyle güzel boyadı öyle bir geçiş yaptı ki çok güzel olmuştu. Ya öyle yaptır ya mor şampuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…