canımcım dümdüz sürmüşsün boyayı resmen, ombre gibi olmamış tabi bu yüzden.. azıcık araştırıp video izleseydin krepe falan yapıp öyle sürseydin ombre açıcıyı daha hoş bir görüntü olurdu.. turuncu renge gelirsek onun olması normal kuaförde de böyle açılır koyu saçlar üstüne cila yapmak gerekiyor küllü ama şimdi saçın ombre gibi de olmamış ki bir cila yap da turunculuk gitsin yeter o diyeyim.. 6.1 alıp komple boya o açıcılı kısımları madem,üst kısımlara getirmene gerek yok boşuna yıpratma saçı.. ha ama durumum var dersen git iyi bir kuaföre, düzeltir güzel bir ombre yapar bu saçı hazır da açılmış saç.. sonradan bir daha açıp yıpratmana gerek kalmaz eğer koyudan sıkılırsan..dün bir arkadaşımın ısrarı üzerine normalde cesaret edemeyeceğim birşey yaptım kızlar, l'oreal'in Ombre seti ile saçını boyamamı istedi... boyadımmm ama sonuç facia neden böyle olduğunu bilmiyorum kendimi suçlu hissediyorum.. lütfen yardım edin ekine fotoğraf koyuyorum saçları tupturuncu oldu, bekletme süresiylemi ilgili bilmiyorum ama yarım saat bekledi saçta, maksimum 35 dakika bekletin yazıyordu. hafif nemliyken bile koyu renk duruyordu kurutunca turuncu oldu resmen. saçında hiç boya yoktu, acaba ombre yaptığım yerlere hangi renk boya kullanarak kumral renk elde edebilirim
Canım cok kötü olmuş saçları ya ne yaptınız sizdün bir arkadaşımın ısrarı üzerine normalde cesaret edemeyeceğim birşey yaptım kızlar, l'oreal'in Ombre seti ile saçını boyamamı istedi... boyadımmm ama sonuç facia neden böyle olduğunu bilmiyorum kendimi suçlu hissediyorum.. lütfen yardım edin ekine fotoğraf koyuyorum saçları tupturuncu oldu, bekletme süresiylemi ilgili bilmiyorum ama yarım saat bekledi saçta, maksimum 35 dakika bekletin yazıyordu. hafif nemliyken bile koyu renk duruyordu kurutunca turuncu oldu resmen. saçında hiç boya yoktu, acaba ombre yaptığım yerlere hangi renk boya kullanarak kumral renk elde edebilirim