Saç Rengi ve Saç Boyama Ombre renk tonları

ombreistiyorum

Kalbimizi yoranlar değil, onaranlar kıymetlidir!
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2017
288
1.334
113
Merhaba arkadaşlar,
Saçlarıma ombre yapmak istiyorum. Daha önce saçıma boya kullanmadım. Fakat rengi tutturamazsam, saçlarımda abes durur diye tedirginliklerim var. Sanıyorum kestane renginde saçım :)

Watsons'ta görmüştüm evde yapıma uygun ombre setleri... Loreal'in ya da başka markalarda ombre seti(taraklı, renk açıcısı vs.) kullanan oldu mu?

Müsait vaktimde de deneyimli arkadaşlar için saç resmimi ve istediğim ombre renginin örnek resimleri eklemek isterim.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Ben olsam hiç riske atmam iyi bir kuaförde yaptırırım, annem geçen mahalle kuaförüne gitti gölge yaptırmaya gitti kadın eve berbat bir röfleyle döndü, 1 kez boya 4 kez cila atıldı toplanması için genede olmadı.. Hele birde saçın uzunsa ziyan etme bence geri dönüşü zor oluyor..

Evet ben de ilk olduğu için risk olsun istemem ama şuan bulunduğum yerde ben güvenemiyorum kimseye. Normalde her kuaför işimi kendim yapabiliyorum el becerim var. Ombre setlerinin videosuna bakarsanız neden kendim heves ettim anlarsınız. Şu anda da maddi açıdan sıkışığım ama acil boyatmak istiyorum sıkıldım değişiklik yapmam gerek çünkü. Saçlarım uzun ama eşit dağıtabilirim diye düşünüyorum özel tarağıyla, ayrıca ilk boyam olacağı için çorba bir renk olmaz diye düşündüm, yorumunuz için çok teşekkürler ^_^

Şu fotoğraftaki renklerin numarası hakkında bilgisi olan var mı?

Eklentiler

• Rihanna-Ombre-Hair-With-Short-Hairstyle.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 94
  • d610fa0348a08b32d01d9d7bf8950aa6.jpg
    88,7 KB · Görüntüleme: 92
vazgeçtim ombre setinden denemedim az renk seçenekleri bulunuyor ve kalıcı olmadığına kanaat getirdim :) kuaförde boyatınca resim eklerim

Ombrede renk tonu kadar geçişlerin doğal olması da önemli hatta bence en önemlisi.
Kendi kendinize yaparken doğal bir geçiş yerine keskin çizgi olma riski yüksek.
Keskin düz çizgi şeklindeki ombreler çok kötü duruyor.

Evet haklısınız bir anlık hevese saçlarımı feda etmek istemedim. En sıkıcı zamanlarımda değişikliği acele istediğimden kendim yaparım gibi geldi ama boya ciddi bir konu :) yorumunuz için teşekkürler.

Valla canım bence ömbre falan yaptırma derim. Aynı senin gibi hevesliydim heyecanlıydım kimseyi dinlemedim gittim boyattim.
Saçın yumusacikti uzundu çok sağlıklı bi saçtı.
Bide mahalle kuaförü de değil profesyonel birine 200 tl ye yaptırdım.
Ne oldu ?
Aglamaktan helak oldum.
5 saat kafamda durdu onca yük çok yipratici yorucu zor bır işlem.
Yazık günah gitti para zamanım. ..
Saç rengimi çok açık yaptı herif.
1 hafta oluyo anca alıştım.
O hevesli ombre tutkunu kız gitti şu an dersini almış biri geldi.
Pişmanım sacima bu eziyeti verdiğim için.
Yaptırma bence canım inan bana heves ediyosun ama hiç öyle heves edecek kadar mükemmel değil

Boya saçı mahfediyo günlerce ağladım ben pismanliktan.
Eski fotolara bakıp bakıp ağladım.
Şimdi de kabullendim mecbur uzadıkça kestirip kurtulmak istiyorum

Ben kullandim onu gayette guzel olmustu tabi suan saclarimi kestirince uclarinda kaldı. 3 numarayla yapmistim yani en acik rengi. Sacimda koyu kumral

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…