Saç Rengi ve Saç Boyama Evde saçıma ombre yaptım olmuşmu?(fotolu)

Onlar açıcı boya değil mi işte o yüzden sordum zaten açıcı boyalarla olur mu diye açma işlemi. Bı de ne kadar bekletecegimi sanırım istediğim rengin açık veya koyuluguna göre ayarlamaliyim sanırım. Mesela karamel tonuna gelmesi doğal siyah saç için ideal sanırım
Pardon cnm yanlış anlamışım ozaman, evet ultra yoğun açıcı boya kullandım ben 5-7tona kadar açıcı yazıyordu, evet siyah saç üzerine bu açıcıyı kullanırsan karamel renk oluyo bende öncesinde boyam vardı boyanın üzerine bu açıcıyı yaptım ve turunculuk oluştu gerçi turuncudan çok bakır karamel gibi olmuştu :))

Pardon cnm yanlış anlamışım ozaman, evet ultra yoğun açıcı boya kullandım ben 5-7tona kadar açıcı yazıyordu, evet siyah saç üzerine bu açıcıyı kullanırsan karamel renk oluyo bende öncesinde boyam vardı boyanın üzerine bu açıcıyı yaptım ve turunculuk oluştu gerçi turuncudan çok bakır karamel gibi olmuştu :))
Bı defa o saç açıcı boyadan arkadaşıma yaptık üstüne boya tutmadı sarı renk boyaydi küllü. O yüzden hair pls denicem sanırım istedim altın karamel bakır arası bir şey tutar umarım ama tepeler siyah çirkin durur mu bilemedim

X