- Emoji Skoru
- 1.210
- Puanlar
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saçlarım uzun yıllardır ombreli. Birkaç ay önce 3 bine yaptırmıştım şimdi 5.500 diyor aynı kuaför. Ben artık fiyat algımı yitirdim bu enflasyonda. Nasıl fiyatlar? ( İstanbul)
Benim de saçlarım uzun ve yıllardır ben de ombre yaptırıyorum.Gidip yaptıracağım yine aynı kuaföre.Bana da 5000 civari bir fiyat çıkardı Doğuda bir şehirde olmama rağmen fiyatlar burda bile böyle.Saçlarım uzun yıllardır ombreli. Birkaç ay önce 3 bine yaptırmıştım şimdi 5.500 diyor aynı kuaför. Ben artık fiyat algımı yitirdim bu enflasyonda. Nasıl fiyatlar? ( İstanbul)
Az bileSaçlarım uzun yıllardır ombreli. Birkaç ay önce 3 bine yaptırmıştım şimdi 5.500 diyor aynı kuaför. Ben artık fiyat algımı yitirdim bu enflasyonda. Nasıl fiyatlar? ( İstanbul)
Çengelköyde iyi bir kuaför. Yılardır gittiğim. Çok da sıkışık artık durumlar ne yapacağımı diye düşünüyorum. Boyaya mı geçsemİstanbulda nereden aldınız bu fiyatı ve güzel yapıyorlar mı her kuaför fiyat verir ama hepsi yapamıyor ki. Geçen gün öyle geçerken bir yere girdim kaş bıyık için evde incelediğimde onu bile düzgün yapmamış. Nasıl bir yer orası 5 bini az görüp paranızı da çöpe atmayın
Aşko normal diyen yok piyasaya göre bu fiyat az şahsen en son aldışım fiyat 8 bin tek boya bal fönü kesimi komple 10 binKimse beni kuaför fiyatlarının normal olduğuna inandıramaz. Acilen maliyenin denetim getirmesi önünün kesilmesi gerek. 5 dakika makina kullanıp saçımı düz kestin diye ben niye bin lira veriyorum kardeşim? 5 dakikalık elektirik kullanımının karşılığı bu mu yani? İmkanı olan kuaförlük öğrensin.
Kuaför diyince elim ayağım titriyor kuzu.Aşko normal diyen yok piyasaya göre bu fiyat az şahsen en son aldışım fiyat 8 bin tek boya bal fönü kesimi komple 10 bin
Normal düz dip boyası bile 1500 manikürü söylemiyorum bile daha o en son 900 dü siz çok iyi fiyat almışsınız bence normal komple boyaları o paraya yapıyorlar şimdi herşey çok pahalı artıkSaçlarım uzun yıllardır ombreli. Birkaç ay önce 3 bine yaptırmıştım şimdi 5.500 diyor aynı kuaför. Ben artık fiyat algımı yitirdim bu enflasyonda. Nasıl fiyatlar? ( İstanbul)
teyzemin kızı 8.500 tl verdi geçen istanbuldaSaçlarım uzun yıllardır ombreli. Birkaç ay önce 3 bine yaptırmıştım şimdi 5.500 diyor aynı kuaför. Ben artık fiyat algımı yitirdim bu enflasyonda. Nasıl fiyatlar? ( İstanbul)
Haklısınız. İstanbul Avrupa Yakası omuz hizasında ombre için 28.000 TL fiyat aldım. Ne diyelim serbest piyasaKimse beni kuaför fiyatlarının normal olduğuna inandıramaz. Acilen maliyenin denetim getirmesi önünün kesilmesi gerek. 5 dakika makina kullanıp saçımı düz kestin diye ben niye bin lira veriyorum kardeşim? 5 dakikalık elektirik kullanımının karşılığı bu mu yani? İmkanı olan kuaförlük öğrensin.