• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ombre fiyatı normalmi?

Karmagul

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.210
Puanlar
133
Saçlarım uzun yıllardır ombreli. Birkaç ay önce 3 bine yaptırmıştım şimdi 5.500 diyor aynı kuaför. Ben artık fiyat algımı yitirdim bu enflasyonda. Nasıl fiyatlar? ( İstanbul)

Saçlarım uzun yıllardır ombreli. Birkaç ay önce 3 bine yaptırmıştım şimdi 5.500 diyor aynı kuaför. Ben artık fiyat algımı yitirdim bu enflasyonda. Nasıl fiyatlar? ( İstanbul)

Normal hatta baya iyi bile olabilir bu fiyat 🥲

Sadece kirpik lifting 2400 liraya yapılıyor artık.

Hiçbirimizin kalmadı ucuz pahalı algısı inanin. Dumduz kuaförde 1500 e saç kestirdim diye sevindim geçen ay😬çünkü meşhur kıvırcık saç kesimleriyle ünlü kuaförlerin birine giden arkadaşım altı ay önce 5 bine sadece kesik yaptırmıştı boya bakım vs yok yani düşünün.
Bana o yüzden dediğiniz ombré fiyatı bu devir için makul geldi, ucuz değil de sanırım bu işin normali bu olmuş artık

Ben İstanbul’da değilim 7.500 tl dediler saçımda hiç boya yok. Saçlarım gür ve uzundu, uzun derken belime kadar değil. Bu arada geçen yıl eklemeyi unutmuşum.

Arkadaşım 10 bine yaptırdı hiç de beğenmemiştim bence iyi demişler ama tabii kuaförden kuaföre fark var

Benim de saçlarım uzun ve yıllardır ben de ombre yaptırıyorum.Gidip yaptıracağım yine aynı kuaföre.Bana da 5000 civari bir fiyat çıkardı Doğuda bir şehirde olmama rağmen fiyatlar burda bile böyle.

Vah halimize ozaman. Paşa paşa vereceğiz desenize. Kendimiz evde ombre yapabilirmiyiz acaba🙄

Kesinlikle iyi bile ben de eylulde 3 bine yaptirdim o zaman bile hatir gonul o fiyata yapti yoksa baskasi gelse 5 binden asagi demezdim demisti . Keske kendimiz yapabilsek 😀

İstanbulda nereden aldınız bu fiyatı ve güzel yapıyorlar mı her kuaför fiyat verir ama hepsi yapamıyor ki. Geçen gün öyle geçerken bir yere girdim kaş bıyık için evde incelediğimde onu bile düzgün yapmamış. Nasıl bir yer orası 5 bini az görüp paranızı da çöpe atmayın

İstanbulda nereden aldınız bu fiyatı ve güzel yapıyorlar mı her kuaför fiyat verir ama hepsi yapamıyor ki. Geçen gün öyle geçerken bir yere girdim kaş bıyık için evde incelediğimde onu bile düzgün yapmamış. Nasıl bir yer orası 5 bini az görüp paranızı da çöpe atmayın
Çengelköyde iyi bir kuaför. Yılardır gittiğim. Çok da sıkışık artık durumlar ne yapacağımı diye düşünüyorum. Boyaya mı geçsem

Kimse beni kuaför fiyatlarının normal olduğuna inandıramaz. Acilen maliyenin denetim getirmesi önünün kesilmesi gerek. 5 dakika makina kullanıp saçımı düz kestin diye ben niye bin lira veriyorum kardeşim? 5 dakikalık elektirik kullanımının karşılığı bu mu yani? İmkanı olan kuaförlük öğrensin.

Kimse beni kuaför fiyatlarının normal olduğuna inandıramaz. Acilen maliyenin denetim getirmesi önünün kesilmesi gerek. 5 dakika makina kullanıp saçımı düz kestin diye ben niye bin lira veriyorum kardeşim? 5 dakikalık elektirik kullanımının karşılığı bu mu yani? İmkanı olan kuaförlük öğrensin.
Aşko normal diyen yok piyasaya göre bu fiyat az şahsen en son aldışım fiyat 8 bin tek boya bal fönü kesimi komple 10 bin

ombre falan yapmıyorum tabii ama ben çocukluğumdan beri kuaföre gitmiyorum her şeyi kendim yapıyorum bir yardımcıyla birlikte ombre de yapılır inandım şuan
birkaç sene önce bir kere gidip boyattım bakalım ne fark olacak diye hiç de bir fark olmadı hatta tam yapamadı istediğim rengi
fiyatlara şok oldum 10 bin nedir 😂

Normal düz dip boyası bile 1500 manikürü söylemiyorum bile daha o en son 900 dü siz çok iyi fiyat almışsınız bence normal komple boyaları o paraya yapıyorlar şimdi herşey çok pahalı artık

Daha dün 9 bin fiyat verdiler saçlarım göğsümde Kocaeli

teyzemin kızı 8.500 tl verdi geçen istanbulda

Haklısınız. İstanbul Avrupa Yakası omuz hizasında ombre için 28.000 TL fiyat aldım. Ne diyelim serbest piyasa 🙂

Back
X