Benim de 9 yıllık iliskim bitmisti afedersin benim b.k yememden dolayı, sonra da onun sacmalası tüy dikmisti falan.. neyse biz 3 ay sonra barıştık onun geri gelmesiyle, kendisi terketmisti de.
Ama soyle ki ben tam o sırada sınıfta kalmayla yüzyüzeydim tıp fakültesinde. Ki 1 kere de kalmışım ondan önce düşün bendeki stresi korkuyu.. hem 9 senelik adamdan benim hatam yüzünden ayrılmısım hem de 1 senemi daha kaybetmek üzereyim. Ilk 2 ay ask acısı sınıfta kalma korkumdan baskın gelmeye başladı.
Ama son 1 ay bildiğin başlarım böyle aşkın ızdırabına hee 1 yılımı kaybediyom lan kendine gel diyerek silkelenip kendime gelmistim. Hani derler ya küllerimden doğdum diye. Aynen o hesap.
O arada da yeni yeni ayrılığımız duyulmaya baslanmıs benimle ilgilenenler atağa gecmiş falan. Düşün yani ben canım arkadaşım dediğim adamın bana yürüdüğünü farkettim ki kendimi bildim bileli sevgilim var ya kimseden de o tarz bir yaklaşım olmamıştı. Neyse. Kızım feliks dedim, sen cidden hoş hatunsun baksana kendini çöp gibi hissederken bile seninle ilgilenenler var azıcık ışık yaksan yeni manitayı ayarlarsın bu ne bezginlik be dedim. Afedersin ben de biraz ilgi seviyorum
Hem sınıfta kalıcam korkusu hem de begenilme duygusuyla topladım dökülen gururumu. Ulan ayrılık sen mi büyüksün ben mi, ben büyüğüm been yaşar usta asfadasdsda şaka şaka
Sınıfımı da sınavdan acayip güzel bi not alarak geçtim. Tabi sınava kadar da gülüp eğlenmelerim falan yerine geldi. Senin gibi arkadaşlarım da destek oldu.
Sınavı atlattım, beyzade de döndü. Şöyle perişanım böyle perisanım. Heh dedim pişman oldugunu da gördüm ya ben daha da sağlam basmaya başladım yere. Ama allah biliyor ya barışma gibi bir düşüncem hic yoktu. Ben tek başına hayal kuran tek başına dik duran feliks olmanın tadına varmısım bikere, bir de o olmadan da cok da güzel güldüğümü kesfetmisim, hayat devam ediyor görmüşüm yani. Baya bi istemiyorum barışmak falan dedim ben. Neyse 1 bucuk 2 ay sonra affettim bidaha basladık. Gidiyoruz aynen devam.
Ama bende ne degisti? Ben artık eski bağımlı ben degilim, ayrılmaktan ölesiye korkmuyorum, en çok kendime güveniyorum artık, ayrılık lafı gectiginde hic yalvarma etme modlarına girmeyecegimi biliyorum.. ben "ben" olduğumu kesfettim. Gücümü farkettim.
Senin henüz çok yeni. Zaman ver kendine. Ders çalış ögren, ögrendikce kendini tebrik et, kafanı dağıt yeniden ders çalış. Akıp giden saatlerini acı cekmeye degil ders çalışmaya kanalize et.
Sen derse odaklanmışken bir bakıcaksn ki üzülme faslı geçmiş ve kendin olmanin keyfini sürer hale gelmissin.
Çok çok klişe bir söz olmakla beraber çok da doğru bir cümle etmiş eski abiler;
Zaman her şeyin ilacıdır