Misafirlikteydik ve terasta oturuyoduk.. birden gözlerim karardi beynim uyustu ve kafami tutamadim..esimin omuzuna yasladim ..
beyin kanamasi geciriyorum sandim..
bu kadarini hatirliyorum ..
3 dakika sonra kendime geldigimde icerde koltukta uzaniyordum ..
ellerim ve kafam titremis rengim atmis..yaklasik 3 dakika suhursuz yatmisim orda..
birden ensemden ve alnimdan ter bosaldi ve hic bisey olmamis gibi ayaga kalktim ..
esim cok telaslanmis.. yengem(4 cocugu var ) telaslanmayin normal dio..esimi sakinlestiriyo.. beni sakinlestiriyo..
yemin ederim ölüyorum sandim ..:uhm:tansiyomu acaba ..ölcemedikte .. sali günü randevum var .. tekrarlamadigi icin doktora gitmedim.. sali günü sorucam artik ..CADIARZU
Misafirlikteydik ve terasta oturuyoduk.. birden gözlerim karardi beynim uyustu ve kafami tutamadim..esimin omuzuna yasladim ..
beyin kanamasi geciriyorum sandim..
bu kadarini hatirliyorum ..
3 dakika sonra kendime geldigimde icerde koltukta uzaniyordum ..
ellerim ve kafam titremis rengim atmis..yaklasik 3 dakika suhursuz yatmisim orda..
birden ensemden ve alnimdan ter bosaldi ve hic bisey olmamis gibi ayaga kalktim ..
esim cok telaslanmis.. yengem(4 cocugu var ) telaslanmayin normal dio..esimi sakinlestiriyo.. beni sakinlestiriyo..
yemin ederim ölüyorum sandim ..:uhm:tansiyomu acaba ..ölcemedikte .. sali günü randevum var .. tekrarlamadigi icin doktora gitmedim.. sali günü sorucam artik ..CADIARZU
çok geçmiş olsun, böyle seylere dıkkat etmek gerek, birşey olmaz la olur mu... yanlıs okumadıysam oğlum cok hareketlıydı o olaydan sonra hareketı kesıldı dıyorsunuz..
Allah korusun her ıhtımalı dusunmek lazım benım basıma gelse hamıle olmasam belkı o kadar umursamam ama karnımda bır can varken bırsey olmaz demek cok kotu seylere yol acabılır.. ıhmal etmeyın dıyorum kesınlıkle...
çok geçmiş olsun canım ya.iyi haberlerini bekliyoruz.geçen günde ben aşırı sancıdan gittim nst falan.bişeyim yok.gaz sancısıymış :)))
Te$eKKüR eDeRiM kIZLaR..Şeniz
yok canim benim ..haraketleri normal oglumun ..:asigim: hiperaktif zaten anasi gibi:icecream: bi anormallik hissetmedigimden gitmedim zaten ..neise yarina az kaldi a.s.
:roflol::roflol: bir filmde görmüstüm.. hamile olan kizin ablasi tatile cikiyo esiyle..yillar sonra zar zor ikna ederek kocasini ..
tam otele variyolar kiz kardesi ariyo .. abla dogum basladi sırnaşık şey cabuk gel die..
hemen atlayip arabaya geri dönüyolar.. kiz tam onlar iceri girince gazini cikariyo :roflol: aa gazmis dio ..