Ölüyorum sandim !

canım çok geçmiş olsun başlığı okuyunca çok korktum canımm bencede tansiyonun düşmüştür ama sen genede ihmal etme en yakın zamanda doktorunla paylaşş allah tekrar yaşatmasın canım mucks...[/QUOTE]

canım çok geçmiş olsun bence doktora gitmelisin bende daha önce yaşadım ama gebeyken değildi tansiyon düşmesinden kaynaklı ama yinede gebesin doktora git derim ihmal etme kendine çok dikkat etmelisin geçmiş olsun

çok geçmiş olsun canım ya.iyi haberlerini bekliyoruz.geçen günde ben aşırı sancıdan gittim nst falan.bişeyim yok.gaz sancısıymış :)))

Misafirlikteydik ve terasta oturuyoduk.. birden gözlerim karardi beynim uyustu ve kafami tutamadim..esimin omuzuna yasladim ..
beyin kanamasi geciriyorum sandim..
bu kadarini hatirliyorum ..

3 dakika sonra kendime geldigimde icerde koltukta uzaniyordum ..
ellerim ve kafam titremis rengim atmis..yaklasik 3 dakika suhursuz yatmisim orda..
birden ensemden ve alnimdan ter bosaldi ve hic bisey olmamis gibi ayaga kalktim ..
esim cok telaslanmis.. yengem(4 cocugu var ) telaslanmayin normal dio..esimi sakinlestiriyo.. beni sakinlestiriyo..

yemin ederim ölüyorum sandim ..:uhm:tansiyomu acaba ..ölcemedikte .. sali günü randevum var .. tekrarlamadigi icin doktora gitmedim.. sali günü sorucam artik ..CADIARZU

çok büyük geçmiş olsun .. tansiyonunu yakın takibe al devamlı ölçtür .. Allah bir daha yaşatmasın büyük bir korkudur bu eminim .. nazara mı geldin kız :nazar::nazar::nazar:

Misafirlikteydik ve terasta oturuyoduk.. birden gözlerim karardi beynim uyustu ve kafami tutamadim..esimin omuzuna yasladim ..
beyin kanamasi geciriyorum sandim..
bu kadarini hatirliyorum ..

3 dakika sonra kendime geldigimde icerde koltukta uzaniyordum ..
ellerim ve kafam titremis rengim atmis..yaklasik 3 dakika suhursuz yatmisim orda..
birden ensemden ve alnimdan ter bosaldi ve hic bisey olmamis gibi ayaga kalktim ..
esim cok telaslanmis.. yengem(4 cocugu var ) telaslanmayin normal dio..esimi sakinlestiriyo.. beni sakinlestiriyo..

yemin ederim ölüyorum sandim ..:uhm:tansiyomu acaba ..ölcemedikte .. sali günü randevum var .. tekrarlamadigi icin doktora gitmedim.. sali günü sorucam artik ..CADIARZU

ya sen ne dıyorsun sekerım.hemen doktora gıt bence.tansıyonda olsa emın ol hamılelıkte onemlı canım benım.
dıkkat et kendıne.telde sor druna barı en azından.
bence onemse canım
cok gecmıs olsun askıtommmmmmmm
ıyı haberlerını beklıyorum

canımm çok geçmiş olsun.. niye tansiyon hamilelikde önemli zannediyosun. doktorlar sürekli tansiyonunuzu kontrol altında tutun diyolar çantamda taşıyorum valla aleti. önlemini al hayatım doktoru ara yada git sakın geçiştirme. öptüm al yanaktan :)

canım aman dikkat et.ihmal etme drunu ara bencede.biliyosunuz preeklamsi açısından sakıncalı bi dönemdeyiz.tetkiklerini yaptır.aman oğluşuna ve sana sağlık diliyorum güzel arkadaşım.geçmiş olsun.

canım, cok uzuldum ya..aman diyim boyle seyleri ihmal etmemek lazım
neyse az kalmıs..haber ver bize..

çok geçmiş olsun, böyle seylere dıkkat etmek gerek, birşey olmaz la olur mu... yanlıs okumadıysam oğlum cok hareketlıydı o olaydan sonra hareketı kesıldı dıyorsunuz..

Allah korusun her ıhtımalı dusunmek lazım benım basıma gelse hamıle olmasam belkı o kadar umursamam ama karnımda bır can varken bırsey olmaz demek cok kotu seylere yol acabılır.. ıhmal etmeyın dıyorum kesınlıkle...

Te$eKKüR eDeRiM kIZLaR..Şeniz

çok geçmiş olsun, böyle seylere dıkkat etmek gerek, birşey olmaz la olur mu... yanlıs okumadıysam oğlum cok hareketlıydı o olaydan sonra hareketı kesıldı dıyorsunuz..

Allah korusun her ıhtımalı dusunmek lazım benım basıma gelse hamıle olmasam belkı o kadar umursamam ama karnımda bır can varken bırsey olmaz demek cok kotu seylere yol acabılır.. ıhmal etmeyın dıyorum kesınlıkle...

yok canim benim ..haraketleri normal oglumun ..:asigim: hiperaktif zaten anasi gibi:icecream: bi anormallik hissetmedigimden gitmedim zaten ..neise yarina az kaldi a.s.

çok geçmiş olsun canım ya.iyi haberlerini bekliyoruz.geçen günde ben aşırı sancıdan gittim nst falan.bişeyim yok.gaz sancısıymış :)))

:roflol::roflol: bir filmde görmüstüm.. hamile olan kizin ablasi tatile cikiyo esiyle..yillar sonra zar zor ikna ederek kocasini ..
tam otele variyolar kiz kardesi ariyo .. abla dogum basladi sırnaşık şey cabuk gel die..
hemen atlayip arabaya geri dönüyolar.. kiz tam onlar iceri girince gazini cikariyo :roflol: aa gazmis dio ..

Te$eKKüR eDeRiM kIZLaR..Şeniz

yok canim benim ..haraketleri normal oglumun ..:asigim: hiperaktif zaten anasi gibi:icecream: bi anormallik hissetmedigimden gitmedim zaten ..neise yarina az kaldi a.s.

:roflol::roflol: bir filmde görmüstüm.. hamile olan kizin ablasi tatile cikiyo esiyle..yillar sonra zar zor ikna ederek kocasini ..
tam otele variyolar kiz kardesi ariyo .. abla dogum basladi sırnaşık şey cabuk gel die..
hemen atlayip arabaya geri dönüyolar.. kiz tam onlar iceri girince gazini cikariyo :roflol: aa gazmis dio ..

:roflol::roflol:allah iyiliğini versinn...

:eek:dalga gecmeyin yaaaaa:eek:
ne biliiim ben cok sancıdı korktuk.bu arada bugün doktora gitmiştim oda güldü " nur topu gibi bir GAZınız cıktı NAZ kızı beklerken" dedi.kafamçokkarıştı

geldim bebisler .. bütün testler normal cikti .. hatta acilma vardir die ümitlenmem de fos cikti :))
tansiyonum firlamis ondan olmus..
degerlerimin hepsi normal .. :dance:

X