Ölüyorum sandim !

aSkiTo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2007
13.324
33
Misafirlikteydik ve terasta oturuyoduk.. birden gözlerim karardi beynim uyustu ve kafami tutamadim..esimin omuzuna yasladim ..
beyin kanamasi geciriyorum sandim..
bu kadarini hatirliyorum ..

3 dakika sonra kendime geldigimde icerde koltukta uzaniyordum ..
ellerim ve kafam titremis rengim atmis..yaklasik 3 dakika suhursuz yatmisim orda..
birden ensemden ve alnimdan ter bosaldi ve hic bisey olmamis gibi ayaga kalktim ..
esim cok telaslanmis.. yengem(4 cocugu var ) telaslanmayin normal dio..esimi sakinlestiriyo.. beni sakinlestiriyo..

yemin ederim ölüyorum sandim ..:uhm:tansiyomu acaba ..ölcemedikte .. sali günü randevum var .. tekrarlamadigi icin doktora gitmedim.. sali günü sorucam artik ..CADIARZU

la deli misin ula git telefon et sizin oranin acil yeri yok mu hastanede ?
cok cok gecmis olsun canim ya
ay ben bole bi seyim olsun ya giderdim yada telefon ederdim
hay allah canim dikkat et kiz

bence hemen doktora git canım benimde bir kez bogazıma bir sey kacar gibi olmustu aynı senin gibi olmustum esim doktor oldugu halde gozlerim kaydıgı icin cok korkmustu bende o donem yapılan tetkiklerde reflü cıkmıstı tedavi oldum gecti cok gecmis olsun

iste yenge normaldir telas yapmayin deyince gitmedim canim ..
cünkü burda kolay beri eve göndermiolar.. kesin 2 gün yatardim hastanede.. o test senin bu test benim bosu bosuna ..

askitocum canim cok cok gecmis olsun.
hayirdir insallah ya neydi o öyle?
kendine cok dikkat et ama corumluya katiliyorum bencede dr una bir sor.
en azindan bir telefon ac durumu anlat bence, insallah kötü birsey degildir.
olumlu düsünelim ki iyi haberler alasin.
:nazar::nazar::nazar:

vallaha ben hastanede yatmaya raziyim canim
bizim burda da boyle
onu yaparlar bunu yaparlar
kiz senin sagligin ve bebegin icin bence gidin sen yengene bakma allah korusun kiz

oglum cok haraketli yerinde durmuyo :nazar:
bi o olay oldu ve sonrasi gelmedi ..artik sali günü ögrenirim ..doktorumun söylediklerini yine burda paylasirim ..ki basiniza gelirse bilginiz olsun ..
ilginiz icin saolun kizlar

cok gecmiş olsun canım valla başlıgı okuyunca ana dedim askitoma ne olmuş ihmal etme sen yinede gerci salı gününe bişi kalmadı :KK66:

çoook geçmiş olsun cnm ..inşallah bidaha tekrarlamaz....ben de bu gece kasık ağrılarımdan ve tuvalet nöbetlerimden uyuyamıyorum...dr. idrar yolları enfeksiyonum olduğu için kasıklarımda ağrı olduğunu sölemişti...cuma günü kullandım verdiği hapı ...yarın gene idrar tahlili yaptırcam inşallah geçer de bi daha bööle ağrılarım olmaz.....:1no2:

iste yenge normaldir telas yapmayin deyince gitmedim canim ..
cünkü burda kolay beri eve göndermiolar.. kesin 2 gün yatardim hastanede.. o test senin bu test benim bosu bosuna ..

Hiç boşu boşuna olur mu canem yaa senin ve bebişinin sağlığı önemlii yanii tabii ki de eşinin huzuru ayrıcana...

Çok geçmiş olsun bir daha tekrarlamaz inşallah...:nazar:

canım çook büyük ihtimalle tansiyonun düşmüş bayılmışsın .. anlattıkların bana da olmuştu ilk hamileliğimde ben hastanede bayıldım üstelik :))ama ben şanslıydımhemen doktor hemşire yanı başımdaydı durumu öğrendim.. inşallah bişeyin yoktur canımm ..iyi haberlerini bekliyoruz

a.s.askito geçmiş olsun, muhtemelen tansiyonun düşmüş bayılmışsın. Benim başıma gelse sanırım ben de muayene günümü beklerdim. Hastane ve doktor muhabbeti insanı yoruyor..Ama tabi ki bebiş hareketlerini gözlemek de lazım her durumda..

a.s.u2rem sana da geçmiş olsun. İdrar yolu enfeksiyonundan ilk trimesterde çok çektim. Cefatin ve monurol kullanmıştım, dr nin bilgisi dahilinde. Su içmekten bıktığım için doktorum bol bol limonata iç demişti. İçimi baya kolay oluyo. Sonra ne kadar doğru yaptım bilmiyorum, su torbası koymuştum,çok rahatlatmıştı. Şimdi olsa koymam tabi.

canım çok geçniş olsun ağır birseyler yedin yada yordun kendini tansiyonda olabilir tabii
bunlar tek başına belirti değil bebeğin harketleri normalse telaşlanacak birsey yok bence
tekrar ederse tabii mutlaka bir uzmana görünmekte fayda var kendine çok iyi bak son zamanlarımız bunlar öpüyorum seni :)

çok geçmiş olsun askito... başlığı okuyunca çok korktum bişey mi oldu diye... bana da tansiyon gibi geldi... aman dikkat et kendine...

canım gecmiş olsun...bir daha tekrarlamadıgına sevindim...inşallah önemli bişi yoktur...

geçmiş olsun askitocumm...
tansiyondan mı oldu acaba...CADIARZU
ihmal etme canımmm.. sen yinede doktorunla görüş..a.s.

GEÇMİŞ OLSUN CANIM.
BANA DA TANSİYON GiBİ GELDİ.
KESİNLİKLE BOL DİNLEN ve AÇ KALMA.
BİR DAHA TEKRARLAMAMASI DiLEĞİYLE...

çok geçmiş olsun aşikitocum.arkadaşlarında dediği gibi ihmal etme.hastaneye gitmesende tel açıp içini rahatlat.bir daha tekrarlamaması dileğiyle

X