Gebeliğe Hazırlık OLuşmayan yumurta ne yapmalıyım :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sarikuzum

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.880
1.668
658
40
merhaba arkadaşlar ben geçen ay kolomen ve çatlama iğnesi oldum negatif oldu doktora gittim yumurtan yok dedi bu ay içinizde böyle olup sonra yumurtası oluşan var mı neler yaptı acaba

merhaba arkadaşlar ben geçen ay kolomen ve çatlama iğnesi oldum negatif oldu doktora gittim yumurtan yok dedi bu ay içinizde böyle olup sonra yumurtası oluşan var mı neler yaptı acaba

merhaba farklı ilaç verebilir tekrar gidin daha etkili bir ilaç kullanırsınız.

İlk 3 ay klomen e cevap vermedim. Sonra klomen+5menagon kullandım onda da oluşmadı. Sonra klomen+5 merional kullandım. İlk ay 4 sonra 3 bu ay 2 yumurta oluştu hamileyim. İğneler daha etkili merak etme. İğnelerin yanında klomen hiçbirşey

İlk 3 ay klomen e cevap vermedim. Sonra klomen+5menagon kullandım onda da oluşmadı. Sonra klomen+5 merional kullandım. İlk ay 4 sonra 3 bu ay 2 yumurta oluştu hamileyim. İğneler daha etkili merak etme. İğnelerin yanında klomen hiçbirşey
Ya çok sevindim bana da Umut oldu ama benim doktorum yoksa yumurta klomen vermiyor bu ilaçları hiç söylemedi bile :(
Siz İstanbul’da mı doktora gidiyor sunuz

Ya çok sevindim bana da Umut oldu ama benim doktorum yoksa yumurta klomen vermiyor bu ilaçları hiç söylemedi bile :KK43:
Siz İstanbul’da mı doktora gidiyor sunuz
Hayır ben ıspartadayım canım. Klomenle olmayanlara femara filan veriyorlarmış. Benim doktorum ısrarla 3 ay sadece klomen denedi olmayınca direk iğneye geçti başka bişi kullanmadım

Hayırlı olsun gebeliginiz çok sevindim. Ikiz bebeklerinizi kaybetmiştiniz diye hatırlıyorum bir başlıkta beraberdik.

Bende önümüzdeki ay iğne ve catlatma iğnesi tedavisi isteyeceğim doktordan.

Hayırlı olsun gebeliginiz çok sevindim. Ikiz bebeklerinizi kaybetmiştiniz diye hatırlıyorum bir başlıkta beraberdik.

Bende önümüzdeki ay iğne ve catlatma iğnesi tedavisi isteyeceğim doktordan.
Evet canım ikizlerimi kaybetmiştim tekrar hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin

Klomen sadece hormon desteğidir mucize değildir. yumurtanın oluşacağı varsa oluşuyor. klomen olağan süreci destekliyor beyinden salgılanan hormona "yumurta zamanı heeyy" diyor... sizin bu aşama stresten uzak durmanız sağlıklı beslenmeniz bol su için , kimyasalları mümkün olduğunca azaltın yapay gıdalar asla tüketmeyin. tüm bunlarla birlikte hummalı bir çalışma içine girmeniz yumurta oluşumuna bir vesiledir... tabiki dua da en önemlisi...
bende yumurtalama bekleyen bir pkosluyum... kalın sağlıcakla

Klomen sadece hormon desteğidir mucize değildir. yumurtanın oluşacağı varsa oluşuyor. klomen olağan süreci destekliyor beyinden salgılanan hormona "yumurta zamanı heeyy" diyor... sizin bu aşama stresten uzak durmanız sağlıklı beslenmeniz bol su için , kimyasalları mümkün olduğunca azaltın yapay gıdalar asla tüketmeyin. tüm bunlarla birlikte hummalı bir çalışma içine girmeniz yumurta oluşumuna bir vesiledir... tabiki dua da en önemlisi...
bende yumurtalama bekleyen bir pkosluyum... kalın sağlıcakla
Ekstra destek kullanıyormusunuz incir falan

Back