• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olur olmadık şeyleri hep kafama takıyorum!

Eternals

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
10
0
286
Ankara
En basit konular şeyler birden durup dururken aklıma geliyo
düşünmemeye çalışıyorum ama daha fazla baskı yapıyo sanki
evet kabul ediyorum çevremde çok kişi var ama gerçek dostum yok yalnızım yani
o yüzdende kedimi çaresiz hissediyorum ama başka şeylerle uğraşacak zamanımda yok
ya siz?sizinde aranızda her önemsiz şeyi kafasına takan arkadaşlar vardır bundan şüphem yok böyle durumlarla karşılaştığınızda kurtulmak için nasıl yöntemler izliyorsunuz valla paylaşırsanız çok makbule geçer

Son düzenleme:
ayno sorun bendede var.ama benimksii daha farklı.çok büyük sorunları kafaya takmıyorum.nerde önemsiz bişey var,nerde uyduruk saçma sapan bişey var onları kafaya takıyorum...:((( eşimle yemek yerken ağzını açıp yemesi bi anda çok büyük kavga sebebi oluyo.yada birinin ayağınıyada elini bi yere sürterek ses çıkarması.yada sakız çiğnenmesi vs vs vs vs saçma sapan şyler işte:(((

takardım, hatta sevimli_cirkin'in dediği gibi büyük şeyleri değil küçük şeyleri takardım
ama ben kavga çıkarmazdım o ayrı :1:
sonra tak tak nereye kadar dedim, yoruldum takmaktan bi' şeyleri
kendiliğinden umursamaz bi' insan olup çıktım
kafam çok rahat artık :40:

takardım, hatta sevimli_cirkin'in dediği gibi büyük şeyleri değil küçük şeyleri takardım
ama ben kavga çıkarmazdım o ayrı :1:
sonra tak tak nereye kadar dedim, yoruldum takmaktan bi' şeyleri
kendiliğinden umursamaz bi' insan olup çıktım
kafam çok rahat artık :40:

ne mutlu sana:))))

Üfff bende böleyimm
Eşim böyle çok rahat bi insan onun bu rahatlığı bile beni rahatsız ediyor onuda kafama takıyorum..

o niye bana bunu dedi..
Bu niye böyle olmadı..
Ama olmalıydı..

5-6 senelik olan biten mevzular gecenin bi saati gelir yerleşir beynimin ortasına kurar dururumnm..
Beee akıllım geçmiş gitmiş bitmiş bırak kapat ama yokk yapamıyorum elimde değil..
Eşimde kızıyor yaşandı bitti böle yaptıkça eline ne geçiyor diyor..
Hiç bişe dhaa beter oluyorum panikatak nöbetlerim geliyo bu sefer..
İnsan kendi kendinin doktoru bunu bilir söylerimm
Biz kendimizi yıpratıyoruz istemeyerekde olsa..

ayno sorun bendede var.ama benimksii daha farklı.çok büyük sorunları kafaya takmıyorum.nerde önemsiz bişey var,nerde uyduruk saçma sapan bişey var onları kafaya takıyorum...:((( eşimle yemek yerken ağzını açıp yemesi bi anda çok büyük kavga sebebi oluyo.yada birinin ayağınıyada elini bi yere sürterek ses çıkarması.yada sakız çiğnenmesi vs vs vs vs saçma sapan şyler işte:(((

Off tam beni tarif ettin. O konuda benden daha manyak biri yoktur heralde.
Yalnız öyle biriyle de evliyim ki gıcık olduğum bütün sesleri çıkarıyor saolsun.
Horlama sesi, uykuda genzinden çıkardığı garip ses,
Dişini diliyle temizlerken çıkardığı vıyıklama, ayaklarını birbirine sürtmesi,
ıslık sesi, sakız çiğneme sesi, ağız şapırtısı, öpücük sesi..
Daha neler neler, bu sesleri duyduğum zaman tüylerim diken diken oluyor.
Otobüste yolculuk yapamıyorum. Biri yanımda sakız çiğnesin o duyma zorluğu çeken kulaklarım birden en küçük sesleri duymaya başlıyor.
Başıma ağrılar giriyor, kaçıyorum oradan hemen ya da kulaklıkları takıp müzik dinliyorum. Zor bişi ya.

zamanında göstermediğim tepkiler yüzünden olaylar aklımdan çıkmıyor hep aynı ana geri dönüyorum. ben şunu söyleseydim şunu yapsaydım diyerek başlıyorum filme. sonrada bi bakıyorum sinirden kudurmuşum ve bunlar basit konular muhtemelen konuşarak anlaşarak çözülecek durumlar. zararlı çıkan sadece ben oluyorum. daha aşamadım bu durumu:14:

Zamanla herkese hakettiği değeri verip,yeri geldiğinde lafını söyleyebildiğinde bu durum düzeliyor,ben değil onlar kafaya taksın diyorsun,ama biraz zaman alıyor.Bir karar verip o andan itibaren herkese hakettiği değeri vermeye başlamak lazım,başlarda biraz huzursuzluk hissedilir belki ama en azından bu kez kafaya takması gerekenler takar diye düşünüyorum...Bende aile ve iş ilişkilerimde takıntılıyımdır,kırılmasınlar,yanlış anlamasınlar der susarım ama konuşup duyguları paylaşmak en iyisi,ben eşimle konuşuyorum o da beni konuşmam gereken insanlara yönlendiriyor şimdilik :).Hatta 1 ay önce böyle bir durum yüzünden sarılıp ağladım ve küçücük birşey ama kafaya takıyorum ve canımı acıtıyor dedim,gülmeye başladı,gözünaydın olgunlaşıyorsun dedi,zamanla ağlamıyacak herkese hakkettiği gibi davranacaksın dedi...Şaşırdım ve gülmeye başladım.

Aynı sorun bende de var malesef. Herşeyi içime atarım, olay anında hemen söyleyip
kurtulamam o yüzden sonraları hep aklıma takılır keşke şöyle yapsaydım şöyle
deseydim diye:26: Rahat bir sevgilim var ve içi dışı birdir, ard niyetle laf söylemez,
ne demek istiyorsa onu söyler pat diye. Ama onun dediklerini bile sorguluyorum bazen
kafamda, acaba ne demek istedi diye:1: Mala bağlıyorum arada yani malesef:37:

Kafama taktığım başka bir konu da kardeşceğizim. İstediği şeyler olmayınca, ya da
bir şeyi kafasına taktığını gördüğüm anda ben ondan çok takıyorum kafaya, üzülüyorum.
O oduncuk rahat, unutup gidiyor ama bir de ben unutabilsem... Mesela en basiti bugün
tatile gidecek, 2 gün önce ağda yaparken bacakları azcık kan topladı, ya söylemiyorsa
ya kafaya takıyorsa ya üzülüyorsa ya istediklerini giymezse diye psikopat psikopat
düşünüp duruyorum:26: Dün ve bu saat işe giderken erkenden uyanıp krem sürdüm
hatta o uyurken:77: (14 yaşında oduncuğum)
İlerde çocuğum olunca yandım psikopat olurum iyice, kendime hakim olmam lazım:44:

Back