• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

olur mu olur mu sensis olunur mu KayAhaN

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
[youtube]gomJg3zT6CY[/youtube]

her zaman kih gibi yine harikaları bir araya getiren sevgili Kayahan'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum..ben inanıorum ve her zaman aynı şei söylüorum Türkiye cumhuriyetine bir Kayahan daha gelmessssss..aşkı hasreti duyguları bu denli güsel yansittiği için sevgili kayahan ii kih varsınnn..Türkiyenin senin gibi müziği gönülden yapan sanatçilara ihtiyacı var...müziği sayende yaşiorus..teşekkürleryerimseniben

eveeeeeeeeeeeettt dediğin kadar varmış....harikaaa... yüreğine sağlık meleğiiiiiiiiimmmmmm beniiimmm....

olağan üstü bu şarkısına bayılırdım kayahan ustanın tekrar dinleme fırsatı verdin,emeğine sağlık....

aaa kayahan ustaya teşekkür etmeyi unutmuşum ,teşekkürler kayahan yüreği büyük adam teşekkürler....

aaa kayahan ustaya teşekkür etmeyi unutmuşum ,teşekkürler kayahan yüreği büyük adam teşekkürler....

canımcım çok merçii..Kayahan bunları ne çok hakedior değil mih..ayh benim bugün Kayahan hayranliğim depreştiii.. napm yah onun gibi br sanatçi o kadar zor bulunur kih..varliğinda kıymetini bilmek istiyorumm...diğer snatçiların başina gelen kayahanın başina gelmesin die...allah uzun ömürler versin bide a.s..

GreenLight,emeğine ,yüregine sağlık canımm.Kayahan usta işte hersey ortada daha nedenirki süperr:)

emeğine sağlık canım olsaydım parçasıda çok müthiş bayılıyorum bu adamım şarkılarına

[youtube]bFzaCSpi8wE[/youtube]

bu güsel şarkı içinde sonsus teşekkürler Kayahannnnnnnn

kayahan bence özellikle yeni nesilde karşılaşması güç sanatçılarımızdan birisi,kendisini her zaman zevkle dinlemişimdir.paylaşımın için teşekkürler.

kayahan bence özellikle yeni nesilde karşılaşması güç sanatçılarımızdan birisi,kendisini her zaman zevkle dinlemişimdir.paylaşımın için teşekkürler.

evet sana katılıorum ve ayrıca ben teşekkür ederim bu güsel msj için..

Ciddi anlamda kulak pası böyle silinir sanırım, usta yorumcuya ve paylaşım yapan arkadaşıma teşekkürler:71:

Back