- 2 Mayıs 2012
- 527
- 316
- 83
Bu anne babalar hep aynı galiba. Ben de 23 yaşındayım sevgilim var obla da tanışınca dellendiler evlen de evlen. Sonra iş bulamadım beynimi yediler. Şimdi iş buldum eczane açsaydın diye tutturuyolar. Herşey onların istedikleri gibi olsun burda dizlerinin dibinde yaşayıp gideyim istiyorlar. Benim karakterim de tam tersi ailemin bulunduğu şehirde yaşamak istemeyen biriyim. Bu yaşımda herşeye karışıyorlar çünkü. Ayda yılda 1 alkol alırım onu da duysalar canıma okurlar, 6 ay sigara içtim ama hiç çaktırmadan.
Belki yanlış şeyler yapıyorum ama biraz da onlar beni ittiklerinin çok anlayışsız olduklarının farkında olsa daha iyi olacak. Sen de uzaklaşmaya çalış, aileyle ablaşamayınca en iyi çözüm yolu bu. Zaten bu evlilik konusu o kadar can sıkıcı ki sevgilimle herşey çok iyi ama annem böyle baskı yaptıkça evlenmek istemiyorum iyice soğuyorum. Çocuktan da uzaklaştım.
En iyisi kendi kafana göre hayatını yaşa dinleme çok bu lafları.
Belki yanlış şeyler yapıyorum ama biraz da onlar beni ittiklerinin çok anlayışsız olduklarının farkında olsa daha iyi olacak. Sen de uzaklaşmaya çalış, aileyle ablaşamayınca en iyi çözüm yolu bu. Zaten bu evlilik konusu o kadar can sıkıcı ki sevgilimle herşey çok iyi ama annem böyle baskı yaptıkça evlenmek istemiyorum iyice soğuyorum. Çocuktan da uzaklaştım.
En iyisi kendi kafana göre hayatını yaşa dinleme çok bu lafları.