Nefroloji - Böbrek Hastalıkları Olumun yaad Bbrek ars...

Allah cümlemizden razi olsun canim:Saruboceq:
insallah iyi haberlerle gelirsin:Saruboceq:
benim kizimda 6 aylikken rahatsizlanmisti ama doktor mümkün oldugu kadar ilacla tedavi etmeyi uygun gördü yani 6 ay icinde böbrek tamamen alinacak hale gelmez.
evet canim bencede bir uzmanina görünün birde bunlar önemli Allah korusun dönüsü olmayan bir sey yapilmasin sonra ömür boyu o yavrucak cekecek acisini...
insallah canim..dr.dan sonra yazarim buraya durumu...

canim esimle ikimizde sinir olduk yine.....hastaneye gittik bu seferde cocuk klinigine gönderdiler..ordanda 09.03.2010 ve 10.03 randevu verdiler röntgen icin...o randevu bile kesin deyil..yarin tekrar tel.edcem randevu gününde kalacakmi kalmayacakmi diye..:eek:klava:

canim esimle ikimizde sinir olduk yine.....hastaneye gittik bu seferde cocuk klinigine gönderdiler..ordanda 09.03.2010 ve 10.03 randevu verdiler röntgen icin...o randevu bile kesin deyil..yarin tekrar tel.edcem randevu gününde kalacakmi kalmayacakmi diye..:eek:klava:

Hayret birsey yaa neden bu kadar uzattilarki o kadar uzun randevumü olur:kızgın:
cocuk Doktorunuz gönderse daha hizli olmazmiydi acaba.
üzülme canim insallah en kisa zamanda iyi bir haber alirsiniz Allah yardimciniz olsun:Saruboceq:
su mübarek günde bol bol dua edelim canim dualaram sizinle insallah en kisa zamanda sagligina kavusur yavrun:Saruboceq::teselli:

Hayret birsey yaa neden bu kadar uzattilarki o kadar uzun randevumü olur:kızgın:
cocuk Doktorunuz gönderse daha hizli olmazmiydi acaba.
üzülme canim insallah en kisa zamanda iyi bir haber alirsiniz Allah yardimciniz olsun:Saruboceq:
su mübarek günde bol bol dua edelim canim dualaram sizinle insallah en kisa zamanda sagligina kavusur yavrun:Saruboceq::teselli:
sagol canim..zaten dün gittigimiz yere cocuk dr.gönderdi.gittigimiz doktorda hemen röntgen cekemem diyer dr.larlan önce konusulasi kararlastirilmasi..hazirlik falan yapilmasi gerekiyor dedi..buranin doktorlarindan birsey anlamiyorum..

sagol canim..zaten dün gittigimiz yere cocuk dr.gönderdi.gittigimiz doktorda hemen röntgen cekemem diyer dr.larlan önce konusulasi kararlastirilmasi..hazirlik falan yapilmasi gerekiyor dedi..buranin doktorlarindan birsey anlamiyorum..

hhhm demek doktorunuz gönderdi, neyse canim hayirlisi insallah.
evet buranin doktorlari böyle malesef Allah onlarin eksikligini göstermesin ama onlarin elinede düsürmesin:Saruboceq:
Allah yardimciniz olsun canim:Saruboceq:

az önce hastaneyi aradim yine randevu icin..dünki veriler randevu iptal edildi...yenisini verdiler....05.03.da.konusma yapilacak..08.03.da ise röntgen yapilacakmis..Insallah.:)

az önce hastaneyi aradim yine randevu icin..dünki veriler randevu iptal edildi...yenisini verdiler....05.03.da.konusma yapilacak..08.03.da ise röntgen yapilacakmis..Insallah.:)

hadi bakalim hayirlisi insallah canim.
insallah böbregin alinmasina gerek olmadan tedavi yapilir:Saruboceq:
Allah dert verip derman aratmasin bütün hasta olanlarada sifalar versin insallah:Saruboceq:eek:lumunekankayizsmile

selam canim...bugün kizim icin röntgen cekildi cok sükür öyle diyer doktorun abarttigi gibi bir durum yokmus..yani kizimin böbreyi alinmayacakmis..insafsiz doktor bizi gereksiz yere üzdü..gereksiz yere göz yaslari dökmüsüm.insan önce der bi röntgen cekilsin kesin olarak ondan sonra ne olacagini söylerler diye..neyse..tam olarak karar verilmesi icin tekrar müyane edilecek..büyük ihtimal ilac tedavisi görecek meleyim..

selam canim...bugün kizim icin röntgen cekildi cok sükür öyle diyer doktorun abarttigi gibi bir durum yokmus..yani kizimin böbreyi alinmayacakmis..insafsiz doktor bizi gereksiz yere üzdü..gereksiz yere göz yaslari dökmüsüm.insan önce der bi röntgen cekilsin kesin olarak ondan sonra ne olacagini söylerler diye..neyse..tam olarak karar verilmesi icin tekrar müyane edilecek..büyük ihtimal ilac tedavisi görecek meleyim..

canim inan cok sevindim Allaha sükür ameliyata gerek kalmiycak o zamanolumunekankayizsmile
hayret bisey su doktora yaa yazik ne kadar üzdü sizi mademki emin deyil neden böyle yapmis en azindan röntgenden sonra belli olacak deseydi en azindan bu kadar endiselenmezdiniz:umursamaz:
insallah hayirli bir cevap alirsiniz canim ameliyata falan gerek kalmadan ilacla tedavi olur dualarim sizinle canim allah sifasini versin insallah:Saruboceq:eek:lumunekankayizsmile

X