- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi minikgelin
-
Merhaba canım. Öncelikle geçmiş olsun. Umarım tek ve son negatifin olur.
Bana göre doktorun doğru söylüyor. Vücudunun toparlanması ve dinlenmesi lazım. Psikolojik olarak da toparlanman çok önemli.
Sagolasin cnm beklemek iyi demek herkes öyle dedi burda..
İste insan sabırsız oluyor hamile olmak istiyor hemen:) hangisi iyi ise öyle olsun yarın doktora gitcem ins 1 ay bekle der daha fazla demez:)
Çok iyi anlıyorum seni. Yaklaşık 1 ay önce ben de negatif aldım, insan hemen yeniden başlamak istiyor ama az da olsa beklemek lazım. Bu kez yüzün güler umarım.
Hakkımızda hayirlisi ins hepimizin yüzü güler
Rabbim herkesi farklı siniyor
Cok samimi bı arkadasım evlendiği ay hamile kaldı dogum yapacak bu ayın sonunda ve cok mutsuz o bebek yapıyor diye mutsuz bende bebek olmuyor diye mutsuzum Rabbim herkesi farklı siniyor inss anneliği tadariZ birgun
ben ekim de ilk negatifi aldım
ocak ta dondurulmuslarla 2.yi denedim cok sükür tuttu
ama tedavim uzun protokol oldu bi ay doğum kontrol hapı,ardından lucrin daha sonra transfer
bence 1 ay bekle cnm benim doktorum 2 ay bekletmişti
umarım sen de buz bebişine kavusursun
ben ekim de ilk negatifi aldım
ocak ta dondurulmuslarla 2.yi denedim cok sükür tuttu
ama tedavim uzun protokol oldu bi ay doğum kontrol hapı,ardından lucrin daha sonra transfer
bence 1 ay bekle cnm benim doktorum 2 ay bekletmişti
umarım sen de buz bebişine kavusursun
ben de seni merak ediyordum ,,,tesadüf senin bu topiğini gördüm.. hayatım ben de transferin 8. günündeyim ama hiç umudum yok şimdiden dondurulmuşları düşünüyorum.. bende tutmadıgını öğrendiğim an dondurulmuşları yapmak istediğimi söliycem doktora.. en azından su avantajımız var... dondıurulmuşlarla o bütün tedavi zahmetini çekmiyosun hemde maddi olarak o kadar sıkıntılı değil.. mesela biz şimdi tekra dondurulmuş ypsak sadece 1000 tl ye mal oluyomuşş. o yuzden moralini bozmaa baksna ben daha sonucu öğrenmeden dondurulmuşlarımı düşnüyorum...:))))
Canım geçmiş olsun,inşallah son negatifin olur,dondurulmuşların uğurlu gelir.
Tedaviye negatiften sonraki ikinci adetle başlamak ideal.
Dondurulmuş tedavisinde rahim duvarı kalınlığı önemli bunun için bu süreci bitkisel takviyeler alarak geçirebilirsin.
Hersey gönlünce olsun inşallah
Sakin böyle deme lütfen ben hep umutsuzum olmadı olmadı dedim 8. Gunde adet oldum nolur moralin yüksek olsun iyi duşun ikinciyi ikinci bebek icin yaparsın suanda hamilesin elini göbeğine koy ve sev bebeğini..ben transferimin ilk gunünden itibaren olmadı diyip durdum pişmanım şimdi nekdr umutlu olursan Rabbim okdr nasip eder ne söylersen o olur sakinnnnnn olmadı deme tmmmi:) 4 gun sonra guzel haberlerini yaz buraya bekliycem:)
Dondurulmuslarla avantajı hem maddi hem manevi:)
Tup bebek aşaması cok zor deil dondurulmusum olmasa yine denerim amaaa maddi yonden cok zorluyor biz yol parasi sperm dondurma mikrotese embriyo dondurma ilaçlar derken 8000 tl verdik ama inanırmısin 1kurus cebimizde yoktu ama Allah yardım etti hiç zorlanmadık
Dondurulmus transferine 750 tl dediler biraz indirim yaparlar Heralde okdr para verdik bunda indirim yapsınlar artık:)
Ben sana bsy sorcam transferden 1 saat onceden su ictim ve cok sıkıştım transfer işkence haline dondü şimdi diorum hastahaneye gidince su iceyim sen nasıl yaptın su içme olayını çökmüş sıkısıktın ben amlyt haneye iki buklum gittim o derece kötüydüm hatta acaba onun içinmi tutmadı diorum
İlk tup bebek denememden sonra ilk adetim yani önümüzdeki ay adet olsam başlayabilirim dmi..ins öyle olur daha beklemek istemiyorum cokkkkkk heycanli ve sabırsızim ins hepimiz muradımıza ereriz :)
Hersey normal hatta cok iyi rahmim fazlasıyla ii çalışıyor doktorlar ilk denemede kesin gözüyle bakıyorlardı hamile olmam icin ama olmadı korkuyorum aslında sorun yokken olmadıysa ikincisinde neden olsun
İlk tup bebek denememden sonra ilk adetim yani önümüzdeki ay adet olsam başlayabilirim dmi..ins öyle olur daha beklemek istemiyorum cokkkkkk heycanli ve sabırsızim ins hepimiz muradımıza ereriz :)
Hersey normal hatta cok iyi rahmim fazlasıyla ii çalışıyor doktorlar ilk denemede kesin gözüyle bakıyorlardı hamile olmam icin ama olmadı korkuyorum aslında sorun yokken olmadıysa ikincisinde neden olsun
Slm KiZlar kafam karışık bsy sormak istiyorum..Mayıs 24 de transferim oldu iki gun once test günümdu..
Transferin 8. Gunu adet oldum negatif sonuçlandı ilk tup bebek denemem..
12 tane dondurulmus embriyom var...onlarla deniycez..
Ben hemen bu ay denemek istiyorum doktorum 1 ay dinlenmen lazım dedi ama ben hemen istiyorum...
Bı kac tanıdık akrabam hemen olsa daha iyi vücudun ilaçlara alışımısken bekleme yap diyor ama doktor bekle dior..
Bide ben hastahanede 2 saat yattım 1.5 saatlik yoldan eve geldim biraz sallandım arabada acaba ondanmi tutmadı...cok dikkat ettim ama nasip olmadı ins dondurulmuslarla olur..
Bizde daha vermedik dondurma parasını yarın götürcez:)canım ben de transfere gittiğimde cok sıkışıktım tuvalete gitmeliyim yoksa operasyon anında bi kaza çkıcak ve işlem yarım kalıcak dedim .. tuvalte gittim ve birazını boşalttım... ama ne kadar cok idrarın olursa o kadar iyi görünüyor ultrasonda...onunla alakası yok...bizimki de7500 e mal oldu.. hatta dondurulmuşların parasını bıle daha vermedıkdondurmak istediler bi zde paramız bitiiiiii.. artık donduracak paramız yok dondurmayın atın onları dediler.. çok iyi oldugunu atmak istemedıklerını solediler. eşimde o zaman parasını sonra vercem dedı öle anlaştılar
ya bazen umutlanıyorum bazen karamsar oluyorum....
sen hiç belırtı felan yasadınmı,, hem doktorun progeston vermedi mi??? o adet olmayı önler .
demi ikincisinde olan nsl oluyor nebilim arada korkuyorum ama umutluyum:)peki ikinci denemelerinde olanlarınkı nasıl oluyor.. asıl karamsar olan sensın cnımmm....
Cnm Birsuru ilac kalmıyordum kan pihtilasmasi icin hibor igne protesteron fitil,emstrofen diye bı ilac yanlış yazdım buna benziyordu ismi:) critone vajinal jel kullandım ona rağmen adetim 10 gun erken geldi transferin 8. Gunu adet oldumEvet canım önümüzdeki adetle başlayabilirsin.
İkinci denemende iki embriyo koyulmasını teklif edebilirsin doktoruna bazı merkezler kabul ediyor.
İlk denemende kan sulandırıcı iğne kullanmadıysan onuda talep edebilirsin ya da direkt pıhtılaşma testi(Protein c ve s aktivitesi testi) isteyebilirsin.
Kesinlikle öyle düşünme bu işler nasip,kısmet biliyorsun ki...Umudunu,enerjini düşürme...Biz elimizden geleni yapıyoruz ötesi Allah'ın takdiri....
Merhaba,ben de 26 Mayıs'ta transfer yaptım ve transferin 9.gunu adet oldum.doktorumla konuştum hemen dondurulmuş embriyolarım için tedaviye başladık.Bana beklemem gerektiğini söylemedi. Yarin kola,bacaga bir de gobegin altina yapistirilan bir banta basliycakmisim.Bunun disinda onceki vitaminlerime ve seker ilacima devam edecekmisim.seker hastasi degilim cok sukur ama kistlerim icinmis .Bahceci Fulya Hastanesinde yaptırıyorum.22 Haziran'da kontrolum var ve sanırım 25 i gibi transfer yapılacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?