Olumsuz düşüncelerden kurtulmak

yeniuye01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
732
362
Merhaba, uzun zamandır-yillardir- yaşadığım olumsuz olayların etkisi sebebi ile olumsuz düşündüğumu farkettim. Bir süre önce gittiğim bioenerji akupunktur uzmanı doktorda ben denemede ragmen olumsuz negatif düşünceler çok yoğun dedi.
Artık hayatimi değiştirmek istiyorum. Nereden başlamam gerek bilemiyorum. Bu sayfaya çok bakıyorum ve çok topic var hepsi güzel . Ama onlarca sayfa okumak nereden baslayacagimi bilememek yoruyor beni.
Kilo vermek istiyorum, yazarlık yapmak kitap yazmak istiyorum, içsel mutluluk,borclarim bitsin, mutlu olayım, evim derlidtoplu olsun vb vb istiyorum. Etrafımdaki negatif insanlar çok fazla ve ben bunları cekiyorum galiba. Şöyle bir dusunuyorum da yıllardır hep biseyleerle veya birisiyle savaş halindeyim. İşler veya kişiler değişiyor ama savaş devam ediyor. Diyeceksiniz ki sen öyle düşünüyorsun ama kime anlatsam bana hak veriyor. Bu, olayların olumsuz tarafını görmekten çıktı . Artık kendime çektiğimi düşünüyorum ya da İslam açısından düşünürsek imtihanim zorlu geçiyor.
Nereden başlamalıyim sizce ? Okumam gereken kitaplar, sayfalar vs.
Günlük yarım saat spor,(egzersiz, yoga veya pilates hangisi karar veremedim) günlük film veya belgesel izlemek, günlük yarım saat kitap okumak, yeni yemekler denemek, para harcamalarimi azaltmak hedeflerim arasında

Etrafımda da çektiğim zor insanlar var. Yani insanların yaka silktigi birisiyle mecburen birlikte çalışıyorum, ayrılma olanağı yok, kaç yaşına gelmiş onun değişeceği yok. Kimse selam bile vermek istemez bana herkes Allah yardımcın olsun diyor siz dusunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…