- 26 Şubat 2021
- 7
- 3
- 29
- Konu Sahibi Zorlugunler
Kızlar lütfen kızlık zarı dikimi yaptıran ve olumlu sonuç alan varsa buraya yazsin yardımcı olsunlar çünkü buna gerçekten ihtiyacımız var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende cevap bekliyorum ama yaptırıp sonuc alanlarda var almayanlarda sansa kalıyor inan işimiz kafalar karısık bununla yasmaak cok zor helede sevdiğin birisi varken elinden bişe gelmemesi tek care bu ameliyat allah yardımcımız olsunKızlar lütfen kızlık zarı dikimi yaptıran ve olumlu sonuç alan varsa buraya yazsin yardımcı olsunlar çünkü buna gerçekten ihtiyacımız var.
Gerçekten öyle öyle çok zor Bi durum. Nasıl çıkıncaz işin içinden gerçekten kafam çok karıştı dediğim gibi. Keşke piyasada bu işlerde kandırmaca olmasa da güvenebilsekBende cevap bekliyorum ama yaptırıp sonuc alanlarda var almayanlarda sansa kalıyor inan işimiz kafalar karısık bununla yasmaak cok zor helede sevdiğin birisi varken elinden bişe gelmemesi tek care bu ameliyat allah yardımcımız olsun
Güvenilir birini bulsak bile tuttu tutmadı sıkıntısı var allah yardımcımız olsun sen nerede oturuyorsun ki oradaki doktorları iyi arastırıp yaptırabilirsin yaptırırsanda düğünene yakın yaptır bence ben öyle düşünüyorum aklıma baska birsey gelmiyorGerçekten öyle öyle çok zor Bi durum. Nasıl çıkıncaz işin içinden gerçekten kafam çok karıştı dediğim gibi. Keşke piyasada bu işlerde kandırmaca olmasa da güvenebilsek
Hayırlısı vallahi bende antalyadayım işte burda bi doktor iyi bi doktora benziyor bende tv de falan da gördüm tanınmıs ama fiyat biraz fazlaBende öyle düşünüyorum ama işin içine girince çıkamıyorum. Doktor çok ama işte sorun güvensizlik. 2 doktor var biri İstanbul'da biri ankarada ankarada ki baya tanınmış güvenilir TV programlarında gördüm. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Funda yazıcı erol 7 bin istiyoAdı ne fiyat ne kadar istiyor
Ben sanırım karar verdim ankarada meral sönmezere yaptırmayı düşündüm 4 bin istiyor odaAnladım teşekkür ederim
Fiyatlar öyle malesef o doktorda duymustum iyi bi doktora besiyorBen sanırım karar verdim ankarada meral sönmezere yaptırmayı düşündüm 4 bin istiyor oda
Allah yardımcımız olsun bununla yasamak cok zorBen sanırım karar verdim ankarada meral sönmezere yaptırmayı düşündüm 4 bin istiyor oda
Yaptırdıniz mi ne olur bilgi verinBen sanırım karar verdim ankarada meral sönmezere yaptırmayı düşündüm 4 bin istiyor oda
Yelda Doğan 6 bin istiyorFunda yazıcı erol 7 bin istiyo
Ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun evlilik planın varmı şimdilerdeYelda Doğan 6 bin istiyor
Yaza varNe zaman yaptırmayı düşünüyorsun evlilik planın varmı şimdilerde
Düğününe 3 ay kala yaptır bence bende öyle düşünüyorum cok yıprandım hala öyle para biriktirmeye çalışıyorum baskada carem yokYaza var
Sen nereye yaptırmayı düşünüyorsun peki, sorma mahvoldumDüğününe 3 ay kala yaptır bence bende öyle düşünüyorum cok yıprandım hala öyle para biriktirmeye çalışıyorum baskada carem yok
Ben antalyada yasıyorum o yüzden yasadıgım yerde yaptırabilrim sehir dısına cıkamam antalyda bildigim bi doktor var ona yaptırmayı düşünüyorumSen nereye yaptırmayı düşünüyorsun peki, sorma mahvoldum